ами по принцип в почти всички теми за терано е писано за размера гуми и джанти които може да понесе без да се реже,та и тук да го кажем
максималния размер гуми е 31/10.5,няма значение от цолажа,а джанти най много с 0-во ЕТ,всичко над тези размери ще играе флекса
31-ци и нулево ЕТ ще опират. 31-ци само с корекция на калобраните отпред влизат само със щатните джанти, които са с ЕТ +25.
Транторките шреполагам ще опират по-зверски, так ще трябва нещо около 30-ки.
Това на терано 2. За единицата няма задълбочени познания какво точно побира и къде то опира.
ПП: На дифовете надали ще нанасеш щети. На задния е изключено. Единствено отпред каретата не знам колко ще издаянат, но пък познавам един ентусиаст с терано 1 и 33-ки. Засега няма грижи. Е, не са тракторни а KUMHO.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
тераното е 2.7 тди 98 година а гумите които ми предлагат знам само че са 15 цолови друго по размера неми казаха и мисла да рискувам с тях дано не сгреша
Дамян е прав....защото гумите вероятно са износени/ако са втора употреба/ и няма да има такъв проблем.Ако са нови пък...всеки производител ги прави различни при един и същ написан размер така,че не бързай да се отказваш,а наистина им премери диаметъра!
Поздрави!
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар