Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nissan terrano 2.7tdi 2001 г не работят прозорците на вратите .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• nissan terrano 2.7tdi 2001 г не работят прозорците на вратите .

Купих си този джип вчера , забравих да проверя дали работят прозорците на вратите и се оказа днес че нито един не се отваря .
    Да знае някой кой е бушона и къде е евентуално ?.

От: nissan terrano 2.7tdi 2001 г не работят прозорците на вратите .

Едва ли е бушона, но за всеки случай почни от него. Кой е трудно, ще ти се обясни затова ги виж един по един. Ако не е от бушона може да е от замърсени копчета, а ако не е и от тях вече заклинили движещи елементи по механизма(клеясали от неползването им дълго време).
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Дано да е нещо по-просто ,че ако ти кажа на един приятел какво му продадоха Купи си от Горубляне, Еспейс и понеже не пробва прозорците, да го питаш защо , като се накани по пътя да ги отваря ,нито един не се движеше. Помисли си за нещо по инсталацията , като я разгледаха тук се оказа ,че и четирите прозореца са подпрени с по една летва. Звъня на продавача , а оня каза : Ааааа не знам нищо те така ми ги кара с автовоза ,аз само ги продавам.
      Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
      0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

писал съм ти в другата тема къде да провериш и няма смисъл да питаш на сто места

Коментар

Здравей Колега,
          Първо честита придобивка, много безаварийни километри.
          Второ - при мен само един прозорец се отваряше и се наложи да ремонтирам другите.
          Машинките за прозорци вървят между 60 и 120 лева бройката ( в случай че стигнеш до смяна).
          Ако се чудиш какво да правиш и няма кой да ти помогне - ела да ги огледаме и да решиш какво да правиш.

Успех.
          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
          Opel Campo 3,1 TD '99
          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Имам вече 3 работещи прозореца , остана този на "шофьорската врата естествено" проблема - залепнали за гумата прозорци в уплътненията от към горния край на вратата , за сега остава само още един прозорец . Има някакво пукане при движение с напълно завъртян волан и в двете посоки , освен това дърпа на дясно , това е за сега положението.От София съм и ще се ходи на предница явно.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki2002 Преглед на мнение
              Имам вече 3 работещи прозореца , остана този на "шофьорската врата естествено" проблема - залепнали за гумата прозорци в уплътненията от към горния край на вратата , за сега остава само още един прозорец . Има някакво пукане при движение с напълно завъртян волан и в двете посоки , освен това дърпа на дясно , това е за сега положението.От София съм и ще се ходи на предница явно.
              Пука от ограничителите на носачите, като дадеш волана докрай се трият, не е проблем, при всички е така. Дърпането на дясно и аз го има, като минеш предница пиши дали го има пак.
              Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
              X-trail 2.2 Di 2003
              Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

Благодаря на колегата от форума Ogimaster , Вече си имам работещи прозорци на вратите . Смазване и раздвижване и вече всичко е ок.

Коментар

И аз благодаря за студената биричка ;-)
                  Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                  Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                  Opel Campo 3,1 TD '99
                  Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X