Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изпускателна с-ма на Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изпускателна с-ма на Терано 2

Генерацията на Тераното 2 2001 г. (2 врати ) сдава багажа . Значи модела след 2000 е само с едно голямо гърне.
    Намерил съм в една морга доста запазена средната част от генерацията , но е за модела до 99 г. (2врати) пак 123 к.с. тди двигателя, а тя е с две гърнета , голямото и пред него едно малко. Точно това малкото гърне ме притеснява . Дали ще навреди по някакъв начин на поведението на мотора при положение че оригинално след 1999 г . са само с едно гърне . Някой ако знае нещо по въпроса моля да помага.

От: Изпускателна с-ма на Терано 2

Не, няма да навреди.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Допълнителното гърне не затруднява ли "дишането" на мотора. Но е възможно и голямото гърне на модела след 99 ,
      да е направено по рестриктивно, за сметка на липсващото пред него малко гърненце. Сега ако беше бензинка - да го помисля за някакъв
      искроуловител ,това малкото ама....

Коментар

това малкото може да е катаизатор,но това няма никакво значение.щом са оригинални няма проблем те са си го сметнали
        ако си я правиш ти в случая си с ТДИ само гледай тръбите да не са по-малки от изхода на турбото(даунпайпа),зашото ще удушиш мотора,ако са малко по големи няма ядове,за атмосверката сериала е голям

Коментар

Не е катализатор.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Двигателите са еднакви...не би трябвало нищо да се придушава или да има някакви проблеми...
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X