Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми ще препоръчате за пикап Nissan Titan ( 2008 )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви гуми ще препоръчате за пикап Nissan Titan ( 2008 )

Какви гуми ще препоръчате за пикап Nissan Titan ( 2008 ) ? Имам предвид all-terrain.
    Range Rover Vogue 3,6 V8

От: Какви гуми ще препоръчате за пикап Nissan Titan ( 2008 )

Май на гудрич засега са най-предпочитани. Наскоро чух за грабер, че са на добра цена.
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
      Май на гудрич засега са най-предпочитани. Наскоро чух за грабер, че са на добра цена.
      Е то не е задължително да са на ниска цена.Може би колегата иска да разбере кое е добро и кое не !
      С Гоодрич карат много хора,само по причина ,че са едни от най-евтините.Това обаче не ги прави добри.Да...вършат работа,ама има доста по-добри гуми АТ,но съответно и на доста по-висока цена...
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Оптимума е БФГ АТ

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          ..С Гоодрич карат много хора,само по причина ,че са едни от най-евтините.Това обаче не ги прави добри.Да...вършат работа,ама има доста по-добри гуми AT
          Кои АТ според теб са по-добри?...Говорим за АТ! А колегата с Титана да се загледа за поне 35-ци По-малки стоят доста аспиринесто

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
            Кои АТ според теб са по-добри?...Говорим за АТ! А колегата с Титана да се загледа за поне 35-ци По-малки стоят доста аспиринесто
            Ами честно казано аз лично не знам/затова и не съм писал конкретно/,тъй като обикновено карам с МТ и за тях имам доста добри наблюдения.Това ,което съм чувал обаче че АТ-то на Гоодрича е,че е около средно ниво!!!
            Исках по-скоро да наблегна,че колегата пита да му се препоръчат гуми,което за мен означава не задължително най-бюджетния вариант/все пак човека кара машина 2008г. и едва ли примерно 200-300лв отгоре за нещо качествено ще го бърка/,а също така и най-качествения.
            Лошото е обаче,че в тази криза обикновено се хващаме на най-евтиното предложение,а от там правим доста често и компромиси с качеството,което след това пък се отразява на експоатацията...ама е вече късно
            NISSAN FOREVER

Коментар

Избор има, не е задължително да са Гуудрич.А с 35-ци, тоя Титан ще изглежда внушително-ама ще трябва да играе флекса
              0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Че те и Гудрич-а АТ , не са най-евтини. Доволни са от тях, само дето в кал не ги хвалят много. Иначе АТ имат почти всички модели които са и МТ . Гудиър Вранглер имат добър АТ (виждал съм 4 или 5 Нисан Патфайндер с такива) , Кумхо имат няколко модела АТ , има и други. Зависи финансовото ти положение.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ами честно казано аз лично не знам/затова и не съм писал конкретно/,тъй като обикновено карам с МТ и за тях имам доста добри наблюдения.Това ,което съм чувал обаче че АТ-то на Гоодрича е,че е около средно ниво!!!
                  Исках по-скоро да наблегна,че колегата пита да му се препоръчат гуми,което за мен означава не задължително най-бюджетния вариант...
                  Точно за това наблегнах на впечатленията ти от АТ Ат-то на Гудрич е много специфична гума се оказа.За това и впечатленията са различни.До преди месец имах 3 коли с такива.Хайлукс 2008 с 31-ци.Прекрасно поведение с тези гуми.Ленд Крузър 80 с 295/75/16(около 34-ки)С тях е проходима до скука извън пътя и прекрасно поведение на асфалт.И третата е Дълга Витара с 235/70/16 с отвратително поведение на и извън пътя с тях.Впечатленията са ми ,че не са добри за по леки(като килограми) джипки за разлика от по-тежките.Титана спада към тежичките
                  Добри впечатления по думи от имащи са Дуратрак.
                  ....все пак човека кара машина 2008г...
                  На Хайлукса ми 2008г пробвах поне 6 различни гуми-Нито Мъд Граплър,Грабер АТ2,Кумхо КЛ.Гудиър МТР и АТ на Континентал,но АТ-то на Гудрич беше несравнимо по-добро като общо поведение.Цената на гумата преди няколко години за мен нямаше никакво значение.

Коментар

След 2 месеца каране с BFGoodrich All Terain T/A, споделям следните изводи : Много добро поведение на суха пръст, също и кал; много добро поведение на камъни и скали; много добро държане по мокра трева. Единствен недостатък - карането им по асфалт Не позволяват дрифтене ( поднасяне ) или поне с малко газ. На асфалта се търкат много бързо, воя който издават е чудовищен и са шумни. Но в крайна сметка не са гуми за дрифтене, и са определено отличен избор за стандартен тип офроуд
                    Range Rover Vogue 3,6 V8

Коментар

Добро ревю!За мен е изненада по два параграфа: 1) доброто поведение в кал???? 2)Адския шум на асфалта??? ....Ако са ти нови(а те са) и тази зима ще имаш добри резултати.Но следваща зима все едно си с други гуми.Колко напомпани ги караш?

Коментар

Здравей,

виж в този сайто с какво карат другите титани. Тази тема е са конкретен модел.Предполагам има и за другите модели гуми.http://www.titantalk.com/forums/tita...-atm-rf10.html

Коментар

Първоначално публикуван от tractorista78 Преглед на мнение
                          След 2 месеца каране с BFGoodrich All Terain T/A, споделям следните изводи : Много добро поведение на суха пръст, също и кал; много добро поведение на камъни и скали; много добро държане по мокра трева. Единствен недостатък - карането им по асфалт Не позволяват дрифтене ( поднасяне ) или поне с малко газ. На асфалта се търкат много бързо, воя който издават е чудовищен и са шумни. Но в крайна сметка не са гуми за дрифтене, и са определено отличен избор за стандартен тип офроуд
                          Не само ,че това не са гуми за дрифтене,ами и колата не е за това.Който иска да си прави кефа с дрифт си купува примерно..BMW,или нещо подобно.Целта на джипа/пикапа/ обикновено е да има по-добро сцепление и производителите на гуми за този тип возила конструират гуменетките си въз основа на тази концепция
                          Пусни някоя снимка да видим как му стоят гумите и сподели на какъв размер се спря!
                          Поздрави!
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Предвид 5,6 литровия двигател, имах предвид леки дрифтения при завои, при потегляне, при кръгови...ей така за кеф по малко...
                            Иначе гумите за целта, за която аз съм ги взел - лек офроуд - са отлични !

Ето снимки с новите гуми ( вече на около 4000 км. ) :
                            ( житните класове ги скриват с около 20-25 см. )
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4521.JPG
Прегледи:1
Размер:183.5 КБ
ID:5415319Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4527.JPG
Размер:165.8 КБ
ID:5415321Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4528.JPG
Размер:170.6 КБ
ID:5415322Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4522.JPG
Размер:146.8 КБ
ID:5415320
                            Range Rover Vogue 3,6 V8

Коментар

чудно му стоят!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X