Какви гуми ще препоръчате за пикап Nissan Titan ( 2008 ) ? Имам предвид all-terrain.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви гуми ще препоръчате за пикап Nissan Titan ( 2008 )
Свий
X
-
От: Какви гуми ще препоръчате за пикап Nissan Titan ( 2008 )
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеМай на гудрич засега са най-предпочитани. Наскоро чух за грабер, че са на добра цена.
С Гоодрич карат много хора,само по причина ,че са едни от най-евтините.Това обаче не ги прави добри.Да...вършат работа,ама има доста по-добри гуми АТ,но съответно и на доста по-висока цена...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение..С Гоодрич карат много хора,само по причина ,че са едни от най-евтините.Това обаче не ги прави добри.Да...вършат работа,ама има доста по-добри гуми ATПо-малки стоят доста аспиринесто
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеКои АТ според теб са по-добри?...Говорим за АТ! А колегата с Титана да се загледа за поне 35-циПо-малки стоят доста аспиринесто
Исках по-скоро да наблегна,че колегата пита да му се препоръчат гуми,което за мен означава не задължително най-бюджетния вариант/все пак човека кара машина 2008г. и едва ли примерно 200-300лв отгоре за нещо качествено ще го бърка/,а също така и най-качествения.
Лошото е обаче,че в тази криза обикновено се хващаме на най-евтиното предложение,а от там правим доста често и компромиси с качеството,което след това пък се отразява на експоатацията...ама е вече късноNISSAN FOREVER
Коментар
-
Че те и Гудрич-а АТ , не са най-евтини. Доволни са от тях, само дето в кал не ги хвалят много. Иначе АТ имат почти всички модели които са и МТ . Гудиър Вранглер имат добър АТ (виждал съм 4 или 5 Нисан Патфайндер с такива) , Кумхо имат няколко модела АТ , има и други. Зависи финансовото ти положение.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеАми честно казано аз лично не знам/затова и не съм писал конкретно/,тъй като обикновено карам с МТ и за тях имам доста добри наблюдения.Това ,което съм чувал обаче че АТ-то на Гоодрича е,че е около средно ниво!!!
Исках по-скоро да наблегна,че колегата пита да му се препоръчат гуми,което за мен означава не задължително най-бюджетния вариант...Ат-то на Гудрич е много специфична гума се оказа.За това и впечатленията са различни.До преди месец имах 3 коли с такива.Хайлукс 2008 с 31-ци.Прекрасно поведение с тези гуми.Ленд Крузър 80 с 295/75/16(около 34-ки)С тях е проходима до скука извън пътя и прекрасно поведение на асфалт.И третата е Дълга Витара с 235/70/16 с отвратително поведение на и извън пътя с тях.Впечатленията са ми ,че не са добри за по леки(като килограми) джипки за разлика от по-тежките.Титана спада към тежичките
Добри впечатления по думи от имащи са Дуратрак.
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение....все пак човека кара машина 2008г...
Коментар
-
След 2 месеца каране с BFGoodrich All Terain T/A, споделям следните изводи : Много добро поведение на суха пръст, също и кал; много добро поведение на камъни и скали; много добро държане по мокра трева. Единствен недостатък - карането им по асфалтНе позволяват дрифтене ( поднасяне ) или поне с малко газ. На асфалта се търкат много бързо, воя който издават е чудовищен и са шумни. Но в крайна сметка не са гуми за дрифтене, и са определено отличен избор за стандартен тип офроуд
Range Rover Vogue 3,6 V8
Коментар
-
Добро ревю!За мен е изненада по два параграфа: 1) доброто поведение в кал???? 2)Адския шум на асфалта??? ....Ако са ти нови(а те са) и тази зима ще имаш добри резултати.Но следваща зима все едно си с други гуми.Колко напомпани ги караш?
Коментар
-
Здравей,
виж в този сайто с какво карат другите титани. Тази тема е са конкретен модел.Предполагам има и за другите модели гуми.http://www.titantalk.com/forums/tita...-atm-rf10.html
Коментар
-
Първоначално публикуван от tractorista78 Преглед на мнениеСлед 2 месеца каране с BFGoodrich All Terain T/A, споделям следните изводи : Много добро поведение на суха пръст, също и кал; много добро поведение на камъни и скали; много добро държане по мокра трева. Единствен недостатък - карането им по асфалтНе позволяват дрифтене ( поднасяне ) или поне с малко газ. На асфалта се търкат много бързо, воя който издават е чудовищен и са шумни. Но в крайна сметка не са гуми за дрифтене, и са определено отличен избор за стандартен тип офроуд
Пусни някоя снимка да видим как му стоят гумите и сподели на какъв размер се спря!
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Предвид 5,6 литровия двигател, имах предвид леки дрифтения при завои, при потегляне, при кръгови...ей така за кеф по малко...
Иначе гумите за целта, за която аз съм ги взел - лек офроуд - са отлични !
Ето снимки с новите гуми ( вече на около 4000 км. ) :
( житните класове ги скриват с около 20-25 см. )
Range Rover Vogue 3,6 V8
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар