Здравейте колеги купих си днес терано 1 - като външен вид много хапе и изка много да се работи по него за изкърпване .Но мисалта ми е друга като двигател работи като почасовник и ходовата му част е екстра . но има дреболийки за смяна дружка на дясната врата от заде биалетки това е на външен вид и то без да сам го прегледал основно на канал .Прилагам малко снимки да ми дадете съвет от каде да го захващам .

отвътре е много запазен за разлика от вън 2.4 моно е мотора и като видях 8 свещи на 4 цилиндъра бая се чесах по главата .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купих си днес терано 1
Свий
X
-
От: Купих си днес терано 1
Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеДа братлето да му се радва .Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Честито, да те радва джипкатаСамо ще те помоля, тъй като и мойто терано 2 има доста ръжда, да ми кажеш в какво състояние са ( а ако можеш със снимка) тръбичките за спирачките, тъй като и мойте са доста ръждиви да видя дали съм само аз в такова състояние
ПоздравиNissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеСтига е закъсвал с тая ЛадаLand rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
То поне отдолу по шасито няма гнило има малко на подканиците и забелязах отпреде ушите , кадето се захваща с тампоните за шасито са прогнили и всичко е ръждиво , Ице може ли да намерим малко ръждопреубразовател да намажа пода преди да го грундирам .Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Ще проверя от Вюрдския дали е останало .Ако изчистиш добре ръждата няма да има нужда от от него ... мажи с грунд и си готов.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар