Здравейте колеги! Тука един красавец прави проблем.Спирачният педал "пропада" при натискане.Като се припомпи става нормален,но продължава бавно да пропада. Бих помолил за вашите мнения по проблема.Благодаря! пп Спирачната система е с ABS.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GR 3.0 DI 2006г. Спирачният педал пропада
Свий
X
-
От: GR 3.0 DI 2006г. Спирачният педал пропада
Според мен са износени гумичките на главния спирачен цилиндър.
Като се натисне рязко педала се създава нужното налягане и педала е "твърд", когато се задържи надолу гумичките не задържат и спирачната течност постепенно се в просмуква обратно - педала "омеква"
-
Нарочно отворих темата,защото има нещо интересно в казуса.Дотук:Нова помпа и смяна на течността.Обезвъждушаване с вакуумен апарат и след това на педал.Продължава да пропада.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Добре,ще почна да си казвам.Имаме само два бр.VISE GRIP.Щипеме задни сп. маркучета-пропада.Щипеме предни сп.маркучета-не пропада.А теч няма.Утре в 9.30 тукашно време ще имаме спирачните апарати на предни колелета-нови и ще информирам,Дали има нещо вярно.пп ДОТ4 еЧовешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеА маркучи няма ли да порьчате?Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Със сигурност не е до течността.Патрула има интересна инсталация на спирачната система- то са едни разпределители едни чудесий.Разгледайте колко чарколяк има по шасито за спирачната система.Това е доста често срещан проблем !0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнениеСъс сигурност не е до течността.Патрула има интересна инсталация на спирачната система- то са едни разпределители едни чудесий.Разгледайте колко чарколяк има по шасито за спирачната система.Това е доста често срещан проблем !Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнениеА луфтове в лагерите на главината?Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар