Обява

Свий
Няма добавени обяви.

bushwacker-или казано на български-ориг разшилители на калниците за нисан патрол y 60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• bushwacker-или казано на български-ориг разшилители на калниците за нисан патрол y 60

здравейте колеги, (предварително се извинявам на модераторите във форума ако темата не е за тук но съм нов тук ),бих искал да попитам откаде мога да купя или по скоро да поръчам оригинални разширители на калниците от този тип американските дето ги слагат на wrangler и на cerokee но да са произведени за нисан патрол y60..???за да поясня за какво точно питам слагам 2-3 снимки на точно такива разширители монтирани на точно такъв нисан като моя,....предварително благодаряНатиснете снимката за да я уголемите

Име:nissan_patrol_gr_america_turbo_disel_371.jpg
Прегледи:1
Размер:30.7 КБ
ID:5971892Натиснете снимката за да я уголемите

Име:snorkel.jpg
Размер:75.3 КБ
ID:5971893Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3_700.jpg
Размер:23.3 КБ
ID:5971894Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22_146.jpg
Размер:28.9 КБ
ID:5971895Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3786919_1.jpg
Размер:62.6 КБ
ID:5971896

От: bushwacker-или казано на български-ориг разшилители на калниците за нисан патрол

Разгледай тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=77101
    Не са оригинални,но като знам цените за Нисан,може и да го преглътнеш.

Коментар

От: bushwacker-или казано на български-ориг разшилители на калниците за нисан патрол

колега благодаря ти за инфото и линка ама не искам да са отливки от стъклопласт а търся оригинални направени специално за нисан патрол Y60 точно като на снимките цената не ме притеснява но искам да са си направени от висококачествена пластмаса както са тези на cherokee-to ако знаеш някъде от кадето да намеря или да поръчам ще ти бъда благодарен предварително........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X