Обява

Свий
Няма добавени обяви.

тракторните гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: тракторните гуми

Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнение
    Май никой не е карал с по-висока скорост зада сподели.Питам защото ще ми се налага да карам с такива гуми 20км. по асфалт.Ако приемем,че 80км. е макс. то е доста добре.
    Кво има да приемаме или неприемаме. На гумата си пише. Вземи погледни.
    Да, има процент идиотустойчивост и няма да се разпаднат точно на описаната скорост, ама не е двойно тоя процент.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Според мен 50-ина километра е скороста с която е разумно да се карат ...
      Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Доколкото съм запознат май са с индекс макс 40км/ч
        Лудак

Коментар

0коло 70-80км,се кара нормално.И ако не те,стряска по-големия шум.

Коментар

Със митаските 7.50x16 сме ги карали със 100 на витарата без да са балансирани и не биеха така че може.Друг е въпроса дали не е опасно, сега тези български боклуци тракторните гуми след 30-40 волана почва да играе неописуемо и не подлежат на баланс.За сведение едната гума искаше 500 гр тежести за едната страна на джантата общо 1 кг тежести за гума това при идеално права железна джанта от гранд витара, хубави са 9-ките, но са много твърди и даже стигането до бензиностанциата е ужас (5км до бензиностациата)
            Последно редактирано от Близнаците; 24-04-12, 20:05.
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Ето това са радващи отговори.Спрял съм се на български за сега,но ми предлагат и чешки някакви размер 12х16

Коментар

Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнение
                Ето това са радващи отговори.Спрял съм се на български за сега,но ми предлагат и чешки някакви размер 12х16
                ....Може и да съм пропуснал но на какъв джип ще ги търкаляш/виждам че се пише в раздела за Нисан/питам за модела?
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

7,50 на Митас и Динамик/София/,9х16 Види, нямат проблеми на 80километра на асвалт /няма да се разнесат/, на сух асвалт си е нормално устойчива спрямо друга шарка руска гума. Личен опит на руски джип.
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Каква цена вървят тракторките примерно 33" на 15цола джанта? Български примерно и някакви други?

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                      ....Може и да съм пропуснал но на какъв джип ще ги търкаляш/виждам че се пише в раздела за Нисан/питам за модела?
                      на патрол y60 дълга база.Един приятел е с такива гуми 12х16 и по него се запалих.Не го ползвам за тежък офролд,предимно за дълбока кал и зимата.Българските гуми 12х16 са 245лв.

Коментар

Карал съм 10-тина минути със скорост 100-110км с тракторки Митас по околовръстното,бехме се подгонили няколко джипа, след като спрях мииришеше на изгоряла гума и като пипнах една от гумите направо пареше.От тогава повече такива извращения не съм правил, така че си помислете добре преди да правите такова нещо!
                        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                          0коло 70-80км,се кара нормално.И ако не те,стряска по-големия шум.

Може ли да кажеш като длъжностно лице при възникване на инцидент по републиканска пътна мрежа с гуми за селскостопанска техника кой ще опере пешкира???
                          За къра не съм против тракторните гуми но за такива скорости по пътя е направо самоубииство и пълна безотговорност спрямо другите участници в движението.Питам щото миналата година с едни твой колеги чакахме експерти от КАТ да се произнесат по въпроса дали полу сликовете на болида дето управлявах са разрешени за пътна употреба.Въпреки че на тях изрично беше упоменато че стават и за улична употреба.Накрая се стигна до Гугъл и Мугъл и ме пуснаха едва ли не по милост без да спрът бегачката от движение и акт.Загубиха ми само хубавия ден и за пореден път се разбра че при такива случай са некомпетентни и всичко се базира на слухове поверия и хвърляне на боб в космоса.Затова пък лежерно научих че ако гумите не са легални за пътна употреба независимо от това на кой от участниците в ПТП е вината го отнася този с нестандартното обурудване.

Не се заяждам само питам дали това важи и за селскостопанските колела?Щото съм виждал регистрирани трактори да се движат с тях по шосетата.

А иначе нали глобите и наказанията ще стават европеиски....доколкото знам има държави в Европа при който са забранени дори регенерираните гуми
                          Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 26-04-12, 09:52.

Коментар

Не съм служител в КАТ,мисля,че виновен е собственика на нестандартното возило.В почти цяла Европа се движат трактори по националните трасета,БЕЗ МАГИСТРАЛИТЕ С ЕДНИ СКОРОСТИ от порядъка на 50-60км,теглейки големи ремаркета.Тракторите също са МПС,И доколкото знам в закона има граница под която грайфера е недопустим за нормална гума,а няма колко най-много трябва да е висок.

Коментар

Eто какво се получи с тракторните гуми Видинки 12х16.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20120728_145032.jpg
Прегледи:2
Размер:245.7 КБ
ID:5398344

Коментар

Каква им е актуалната цена в момента?
                                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X