Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло в охладителната система

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Масло в охладителната система

Здравейте колеги, Става дума за Нисан Патрол 3,0л di около 2000г. От къде може да влиза масло в ох. система при условие че на автомобила не се вижда да има топлообменник или радиатор на масленната система ,има ли някаква възможност да не е от гарнитурата на главата или от самата глава. да не парчетосам двигатела , а пък то да се окаже някаква детска болест.Благодаря Ви предварително за изказаните мнения

От: Масло в охладителната система

другия вариант е турбото

Коментар

Обърках...Може да се изтрие, извинявай колега, но не догледах, че си писал "и от самата глава"
      Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 24-04-12, 00:29.
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

при мен на ситроен ксара дизел (и аз имах същия проблем)излезна гарнитура на главата,но майстора ми каза че имало и случаи с пукнат охладител на маслото(той стои по масления филтър и като се завива филтъра го притиска , и тъй като той бил алуминиев ако се натегне повече се пукал)

Коментар

Благодаря за мненията ,повредата се указа наистина в топлообменника (охладителя) на маслото ,но на пръв поглед той не се вижда защото е под филтъра зад един голям капак с около десетина болчета вътре в блока и по точно не бе виновен топлообменника а корпуса на филтъра много е корозирал от антифриза и се търся такъв корпус

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X