Здравейте колеги, спряха да ми работят пръскалките за стъклата и реших да видя къде проблема. При опита ми да развия 3 те болта за да разглобя канистера за водата ми превъртя единия от трите болта. От долу не успях да стигна до самото моторче намерих само поплавъка за нивото. Искам да попитам дали някой е правил подобна операция и как най лесно да стигна до самото моторче. Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моторче за чистачки на Маверик / Терано
Свий
X
-
От: Моторче за чистачки на Маверик / Терано
- Махаш дясната гума (откъм пътника).
- Сваляш подкалника (това е трудно обикновено, щото щипките са спекли.
- О, чудо! Пред теб е моторчето.
Моторчето е "нахендрено" директно в резервоара - прилича на такова като за Golf 2. Обаче тъй като по магазините е пълно с ментаци - или вземи от някоя морга от някое терано след 2000г., или си поръчай ново, оригинално.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Хи, трудно се махат щипките и те при мен са останали 3бр. -майстора, който ми го оправя след покупката явно не му се е занимавало да ги слага отново. Гумата не я свалих и затова по трудно ми е било да го видя. Благодаря явно съм бил близо ама след вчерашното чистене на около блоковото пространство не ми остана време. Благодаря Спарки
Коментар
-
Щипки можеш да си поръчаш от Patrol fen оригинални. Не са и твърде скъпи (тоест, за парче пластмаса са безумно скъпи, но все пак струват лев-два, а не 20). Номера им можеш да намериш в каталога на Nissan на www.japancars.ru
На майстора, дето ти е правил джипката, сигурно му се е наложило да ги счупи или разпробие, Моите също нямат махане, и аз като си махах казанчето беше голяма битка как да го измъкна без да махам част от тях. При мен казанчето беше пълно с пясък, съответно и пръчскалните и прочие. Жабара явно го беше пълнил, гребейки от някаква локва. Е, 9 бара на компресора вършат чудеса.
Та, препоръчвам ти да махнеш казанчето и да го промиеш. И хубаво разгледай уплътнението между двете половини - аз не го смених, и му трябваше около година да се "намести" и да спре да сълзи и да губи течност от там, бавно и полека. Та, ако е някакъв O пръстен (не помня какво беше), намери от някъде (Хубата сийлс примерно) ново от мека гума или силиконово, и го смени.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВ ebay са преобладаващо ментета. Питайте двамата, дето внасят от форума, и тогава търсете друго.Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар