Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАДНА СЕДАЛКА ЗА Y60 къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЗАДНА СЕДАЛКА ЗА Y60 къса база

Здравейте
    Предстои ми покупка на Нисан Патрул Y60 GR къса база 1991 г.Състоянието е добро като цяло и не видяхме сериозни дефекти. Автомобила е без задна седалка и по документи е 2 местен .Искам да купя задна седалка за да я ползваме при нужда.Намерих такава която е трета седалка(двуместна) от Нисан Патрул Y60 GR ДЪЛГА база 1991.По думите на продавача третата седалка от дълга база е еднаква с задната седалка от къса база.Дали е така наистина.Ако някой има инфо да помага.Благодаря
    0885022939 Недрет

От: ЗАДНА СЕДАЛКА ЗА Y60 къса база

ееее най после да си вземеш правилния джип!
    то не е проблема само в седалката ами в актовете които ще ти пишат милиционерите като те спрат.......почват от 500 кинта!нямаш право да превозваш пътници с товарен автомобил!а иначе ти го вземи пък седалка ще намерим!иначе тая от дългата база става/аз съм с такава/хубавото е че се сгъва и като не возиш никого имаш по голям багажник......пък и не се забелязва!
    и да не забравиш да го покажеш......
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Мерси за информацията.През повечето време ще се кара в гората и зимата в града.Втората седалка ще се ползва по рядко и ще се згъва като не се ползва.Днес се рових в правилника за движение по пътищата и доколкото разбрах няма проблем на предна седалка да се вози и дете стига да е с детска седалка но броя на пътниците да не надвишава местата по талон.
      Иначе за Нисана мисля че съм направил правилен избор.
      0885022939 Недрет

Коментар

Първоначално публикуван от diablo Преглед на мнение
        Мерси за информацията.През повечето време ще се кара в гората и зимата в града.Втората седалка ще се ползва по рядко и ще се згъва като не се ползва.Днес се рових в правилника за движение по пътищата и доколкото разбрах няма проблем на предна седалка да се вози и дете стига да е с детска седалка но броя на пътниците да не надвишава местата по талон.
        Иначе за Нисана мисля че съм направил правилен избор.
        като го вземеш ще видим дали е правилния избор
        да вземем да си направим едно клубче на феновете Нисан из нашия край!че много се навъдихме!

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
          като го вземеш ще видим дали е правилния избор
          да вземем да си направим едно клубче на феновете Нисан из нашия край!че много се навъдихме!
          а иначе като почнеш да го правиш за гората се обади.......да не правиш грешки!може и някой съвет да ти дам

Коментар

Първоначално публикуван от diablo Преглед на мнение
            .... Днес се рових в правилника за движение по пътищата и доколкото разбрах няма проблем на предна седалка да се вози и дете стига да е с детска седалка но броя на пътниците да не надвишава местата по талон.
            .....
            Ааа, не е толкова просто, това си е товарен автомобил, не e лек автомобил. Виж тук. И да не забравиш да се похвалиш и снимки да постнеш.

Коментар

Четох-четох посочрното писмо от СДВР и се обърках още повече.Явно така ги правят тия закони.Та в крайна сметка не можах да разбера мога ли да возя дете с детска седалка на предната седалка наНисана който е регистриран като товарен с обща маса 2450 кг.
              0885022939 Недрет

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                ......
                Предвид изложеното, закона допуска превозването на деца в моторните превозни средства от категории M1, N1, N2 и N3, които са оборудвани със системи за обезопасяване.
                ......

Последното изречение на писмото. Нисана регистриран като товарен и само с предни седалки 1+1 е категория N1

Коментар

Е сега вече ми стана ясно.Поне ще съм спокоен че полицията няма да се заяде.
                  0885022939 Недрет

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X