Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден кардан за Патрол Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преден кардан за Патрол Y60

От доста време шлицовата двойка на предния ми кардан е разбита , но на състезанието в Трявна положението стана нетърпимо . Преди месец бях пуснал тема да купя втора употреба кардан и Бай Матьо от Русе ми изпрати два ,но се оказа ,че и двата са с по малки фланци и карета .Има ли някой идея от къде да купя кардан втора употреба със здрава шлицова двойка , размер на чашките на карето 28 мм , широчина на фланците 93Х93 мм и дължина /ориентировъчно/ 880 мм ?
    P.S. В краен случай ако не мога да намеря преден кардан с посочените размери ,къде могат да ремонтират шлиците или да ги сменят на по нормална цена ,че ми казаха нещо от рода на 700 лв ?
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

От: Преден кардан за Патрол Y60

Колега ,мога да проверя цена тук в София.И аз имам подобен проблем с 260-ката, та ще ги пазаря за двата.Ако не ти е късно драсни едно лично или пиши тук след празниците.Поздрави!
    Борис 0888 999 едно едно9
    PATROL Y260 RB30S

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
      От доста време шлицовата двойка на предния ми кардан е разбита , но на състезанието в Трявна положението стана нетърпимо . Преди месец бях пуснал тема да купя втора употреба кардан и Бай Матьо от Русе ми изпрати два ,но се оказа ,че и двата са с по малки фланци и карета .Има ли някой идея от къде да купя кардан втора употреба със здрава шлицова двойка , размер на чашките на карето 28 мм , широчина на фланците 93Х93 мм и дължина /ориентировъчно/ 880 мм ?
      P.S. В краен случай ако не мога да намеря преден кардан с посочените размери ,къде могат да ремонтират шлиците или да ги сменят на по нормална цена ,че ми казаха нещо от рода на 700 лв ?
      От дълга база същия ли е ? Ако е същия на размер бягай при Дечо в Пловдив ,те вече не са му нужни
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
        От дълга база същия ли е ? Ако е същия на размер бягай при Дечо в Пловдив ,те вече не са му нужни
        Същите са Ицо ,само дано е с големите фланци и карета
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Живко, ремонта не кардана с нови карета излиза някъде там, да. Ако няма шлицова двойка се ползва от Ивеко - тва да не ти се правят на интересни
          Нов кардан и той е ~1к лв.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Смениха ми шлицовата двойка в Кубрат и балансираха кардана за 166 лв . Ако някой се интересува да ми пише на лични за повече инфо .
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X