Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имаме си нов член или как е от Нива на Терано I

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Имаме си нов член или как е от Нива на Терано I

Първоначално публикуван от 4i4o Преглед на мнение
    То и компа е там.
    Знам го че е там. Че даже е и целия на дупки.

Все пак помисли дали не можеш да го преместиш някъде по-високо. Наистина е много лесен за удавяне, а и не е лесно намираем, особено във варианта му за двойната моноинжекция.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

...Но ако стане по-тиха си струва да внимаваш в реките. ..
      Едва ли ... гумата не се слави с добри звукоизолационни качества ...
      Ако търсиш наистина обезшумяване - кече с фолио или с мокет (има и с доста плътен дунапрен) -аз го намерих в един пункт за разфасоване на коли ...
      Режиш и апликираш

Коментар

Покрих пода с някаква изолация- лепеща се гума около 1 см. с алуминиево фолио.[ATTACH=CONFIG]464554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]464555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]464556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]464557[/ATTACH] Какво ще се получи ще видим-чуем- другата седмице
        Брей, тя станала като бентли .
        Браво.

Коментар

Първоначално публикуван от Diters Преглед на мнение
          Едва ли ... гумата не се слави с добри звукоизолационни качества ...
          Ако търсиш наистина обезшумяване - кече с фолио или с мокет (има и с доста плътен дунапрен) -аз го намерих в един пункт за разфасоване на коли ...
          Режиш и апликираш
          Това е пореста гума и има много добри изолиращи качества.

Коментар

Колега хубава ти е машината, но доколкото знам за офроуд трябва и 4те гуми задължително да са еднакви. И 2-ро , черните джанти същите като от първата снимка ли са и само си ги боядисал, или са други ? Защото моите на Тойотата са такива и ако черните са същите, ще ги боядисам и аз така .
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Идеята за гумите е че при Нисана предницата е по-слаба и затова предните гуми не са толкова агресивни. Джантите са други - по-широки

Коментар

Идеята за гумите е че при Нисана предницата е по-слаба и затова предните гуми не са толкова агресивни. Джантите са други - по-широки
                Идеята за ЕДНАКВИТЕ гуми при парт тайм джипка е точно за да товариш възможно най-малко раздатка, дифове, карета и прочие. Така ще поломиш нещо, рано или късно. Гумите ТРАБВА да са еднакви, защото нямаш централен диф! Предницата по отношение на въртене на гумите няма никаквъ проблем дори с агресивни 33-ки. Други са и слабите места. Предния ти диф е 200мм, колкото е и на патрол 160/260. Предния диф на терано 2 е по-слаб - 180мм, но и там проблемите с него са рядкост.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да, при еднакви пътни условия. А аз имам идея не да карам по асфалт, а по подбрани терени. Но пробата е истината - Жоро е с четири еднакви като задните ми, с идентична джипка и караме заедно. Ще имам реална оценка

Коментар

Ще имам реална оценка
                    Кога? На всеки 1000 километра ще отваряш дифове, раздатка и т.н. и ще правиш замервания? Малко се съмнявам.

Ти си знаеш де. Всеки има право да троши джипката си както намери за добре, дори и зорлем.

Коментар

Наджипването върви добре. Пробвахте ли го с новите гуми ? Каква е идеята зад по-агресивните задни гуми? След 7ми сън на линия за разходки свиркайте ако организирате нещо
                      Газ 69 2.4i
                      Густо майна, пътят свърши !!!
                      GSM: О895 7О6О59

Коментар

Колега, ми тия джанти от къде ги взе ?
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Тая работа с еднаквите гуми е вятър.
                          Когато е труден участък за преминаване почти винаги предните и задните са при коренно различни условия. Тогава е най-голямо натоварването.
                          Освен това няма как еднакво да товариш при това разпределение на тежеста дори и при хубав път.
                          Старите ми гуми са на 5000 км и предните са с 1 см по-малки.
                          До тук всички разправяха , че проблема на тераното е слабата предница, сега излезе, че е слаба задницата.

Гумите ги намерихме на сгода и бяха само този комплект.Резервната е с трета шарка.
                          По принцип търсихме 235/85 R16 и ги намерихме една седмица след като Богдан купи неговите.
                          Та за това аз сега съм с еднакви гуми. Моите са с 1 см по-малки от неговите и си влязоха като у тях си без да режа нищо. Джанти -25 правени.
                          Последно редактирано от joro_c; 20-06-12, 20:53.

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
                            Наджипването върви добре. Пробвахте ли го с новите гуми ? Каква е идеята зад по-агресивните задни гуми? След 7ми сън на линия за разходки свиркайте ако организирате нещо

Предложения за хард тук:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146298
                            За софт, някой да отвори съответната тема.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_c Преглед на мнение
                              Тая работа с еднаквите гуми е вятър.
                              Когато е труден участък за преминаване почти винаги предните и задните са при коренно различни условия. Тогава е най-голямо натоварването.
                              Освен това няма как еднакво да товариш при това разпределение на тежеста дори и при хубав път.
                              Старите ми гуми са на 5000 км и предните са с 1 см по-малки.
                              До тук всички разправяха , че проблема на тераното е слабата предница, сега излезе, че е слаба задницата.

Гумите ги намерихме на сгода и бяха само този комплект.Резервната е с трета шарка.
                              По принцип търсихме 235/85 R16 и ги намерихме една седмица след като Богдан купи неговите.
                              Та за това аз сега съм с еднакви гуми. Моите са с 1 см по-малки от неговите и си влязоха като у тях си без да режа нищо. Джанти -25 правени.
                              "слабостта" на предницата е кормилното управление, а не дифове, полуоски и прочие.

Коментар

За термоизолиране нищо не казвам, но значително обезшуми купето. Удоволствие е да се шофира дори по асфалт с тези гуми. Не се чувстваш като в празна консерва. Дали ще задържа вода - ами сигурно, но предпочитам 2-3 години кеф сега, отколкото имагинерен резултат след 3 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X