Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Алтернатива на стъклата за твърдия таван на patrol 160 къса база?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Алтернатива на стъклата за твърдия таван на patrol 160 къса база?

Здравейте, едно зло дърво мина през задния десен прозорец и задната стъклена врата. Лятото е добре, защото ще свалям тавана, но зимата - лошо... От стъкло не можаха да го направят, защото имало извивки. Някакви идеи - от плексиглас, или нещо подобно? Че нещо са кът тез машинки, втора употреба не мога да си намеря, а за нови - не питам

От: Алтернатива на стъклата за твърдия таван на patrol 160 къса база?

Първоначално публикуван от asenvidenov Преглед на мнение
    Здравейте, едно зло дърво мина през задния десен прозорец и задната стъклена врата. Лятото е добре, защото ще свалям тавана, но зимата - лошо... От стъкло не можаха да го направят, защото имало извивки. Някакви идеи - от плексиглас, или нещо подобно? Че нещо са кът тез машинки, втора употреба не мога да си намеря, а за нови - не питам
    Не помня да ли от 260-ка стават, но мисля че са същите-ако има от къде да ги сравниш и са същите имам цял хардтоп със стъклата.
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Благодарение на Влади, проблемът ми вече е решен

Коментар

На мен ще ми правят фаровете от поликарбонат.На Тераното понеже са стъклени и се спука единия. Намерих човек ,който ще ги направи от поликарбонат като на новите модели коли. Каза ,че било доста по-здраво от стъклото.Най-хубавото е ,че само стъкло не се продава а тук за двата фара ми излиза 50 лева.
        Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
        0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Това за фаровете от поликарбонат е супер. Ако можеш, сподели дали е станало добре, след като ги направят, че се сещам и за други приложения

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
            Не помня да ли от 260-ка стават, но мисля че са същите-ако има от къде да ги сравниш и са същите имам цял хардтоп със стъклата.

еднакви са!
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X