Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нисан Навара 33 12.5 15
Свий
X
-
От: Нисан Навара 33 12.5 15
Според мен,ако гледам снимката ще му трябват едни нищо и никакви 30см. повдигане и няма да има проблем...,но според мен ще иска по-скоро рязане,а не повдигане...!!!
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
Опира при завой заради изнесените навън джанти.С пллюсови ще опира по-малко,ама няма да има визия.Ако държиш на този размер гуми трябва да повдигнеш предницата максимално,след това да подложш допълнителни тампони между рамата и купето-бодилифт му викат на тая глупост.Пак може да се наложи да поорежеш малко от калника.ама горе долу ще ги търкаляш...
Има и друг вариянт-орязва се цялото независимо окачване по предницата и се позиционира цял мост 10-на сантиметра по-напред.Тогава може да се играе и с височината на колата в бъдеще.По снимките ,като гледам,може да се наложи да се окастри единствено малко от бронята...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Дори и да влязат по неведоми пътища окипазявайки цялата кола на безумна цена, ще започне такова трошене по механиката, че ум да ти зайде. Тая кола не е за тия гуми в този си вид."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Взимаш една ролетка и започваш да мериш.От една снимка няма как да се добие представа,но според мен е нужин доста голям лифт.Гумите опират в завой защото са широки /12.50/,а не толкова заради изнесените джанти.И на "положителни" джанти пак ще си опира.Бодилифт се прави 5-6 см,а едва ли тези 5-6 см ще са от значение.Остава варианта с ново окачване и може би чак след това бодилифта.Можеш и да ги поизрежеш калниците,въпреки че отпред те ограничават вратите.А вече дали ще може да ги носи Наварата тези гуми е съвсем друга тема.Успех от мен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар