Здравейте колеги!Искам да ви питам дали може нисан терано 2 автоматик да се смени на ръчка!!! и ако може колко горе долу ще ми струва и къде??? Благодаря ви!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Може ли автомат да стане на ръчка
Свий
X
-
От: Може ли автомат да стане на ръчка
Може. Относно "колко ще струва" цената ще се образува от части + труд.
Намери си някое Терано от което да може да вземеш скоростите, маховика, цялата уредба на съединителя, педала на спирачките, евентуално карданите и раздатката, евентуално и други работи. Тоест, Терано от което да може да се дърпа каквото излезе непредвидено.
Сам разбираш, че при това положение трудно някой ще даде твърда цена.
-
Предвид цените на Терано, най-ефтиният вариант е продажбата на това и покупката на друго с ръчна кутия."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
От къде си колега? Имам нещо впредвид,ако искаш обади се. 0889991335Първоначално публикуван от banet Преглед на мнениеЗдравейте колеги!Искам да ви питам дали може нисан терано 2 автоматик да се смени на ръчка!!! и ако може колко горе долу ще ми струва и къде??? Благодаря ви!!!![I][SIZE=3][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=black][B]Nissan Terrano II (R20) 2.7TDI "99 [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[B][I][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3]Kawasaki ER-500 "00[/SIZE][/FONT][/I][/B]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар