Търси се ляв хъб за Форд Маверик 2,7 94г. 17 шлици ако има някои колега за продаване тел.ми е 0878632690
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ХЪБ ЗА МАВЕРИК
Свий
X
-
От: ХЪБ ЗА МАВЕРИК
колега мисля че грешиш шлиците не са ли 27?Аз имам хъбове но трябва да ги потърся каде са защото отдавна съм ги свалил и незнам каде съм ги забутал!Утре ще разровя
Поздрави!NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор
-
Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнениеТърси се ляв хъб за Форд Маверик 2,7 94г. 17 шлици ако има някои колега за продаване тел.ми е 0878632690
Китайски хъбове има по около 200лв. за двата,механични и здрави!
Това е правилното решение!
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Re: ХЪБ ЗА МАВЕРИК
Хъба е за мой приятел.Закупи си един маверик ,свалих му хъбовете и ги разглобих. Десния е добре, но левия някакъв "майстор" го е по оак.л ,обърнал е вътрешния механизъм обратно, а хъбчето се е самоонищожило само.Колега Тсонислав ,ако откриеш хъбовете звъни за цена.А за ръчните съм му обяснил.Дай инфо за ръчните,от къде може да се закупят ,но за евтини говорим.
Коментар
-
Хи, я виж тази тема за цената на хъбовете:http://www.offroad-bulgaria.com/show...=10353&page=40
Коментар
-
[QUOTE=miro krosa;1780382]Хъба е за мой приятел.Закупи си един маверик ,свалих му хъбовете и ги разглобих. Десния е добре, но левия някакъв "майстор" го е по оак.л ,обърнал е вътрешния механизъм обратно, а хъбчето се е самоонищожило само.Колега Тсонислав ,ако откриеш хъбовете звъни за цена.А за ръчните съм му обяснил.Дай инфо за ръчните,от къде може да се закупят ,но за евтини говорим.шлиците са 27
Коментар
-
Евтините хъбове са свършили ,така че остава варианта със старите.Колегата Тонислав ,ако има напредак в търсенето, прати една стрела да се разберем.Последно редактирано от miro krosa; 24-02-12, 10:22.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар