Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХЪБ ЗА МАВЕРИК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ХЪБ ЗА МАВЕРИК

Търси се ляв хъб за Форд Маверик 2,7 94г. 17 шлици ако има някои колега за продаване тел.ми е 0878632690

От: ХЪБ ЗА МАВЕРИК

колега мисля че грешиш шлиците не са ли 27?Аз имам хъбове но трябва да ги потърся каде са защото отдавна съм ги свалил и незнам каде съм ги забутал!Утре ще разровя
    Поздрави!
    NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
    Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
      Търси се ляв хъб за Форд Маверик 2,7 94г. 17 шлици ако има някои колега за продаване тел.ми е 0878632690
      Ако търсиш оригиналния ,т.е. автоматичен,не прави грешката ....Тъкмо сега е дошло времето да му сложиш едни механични и да приключиш с проблемите.Автоматичните,особено ако по-честичко ходиш по гората съвсем скоро отново ще те предадат!
      Китайски хъбове има по около 200лв. за двата,механични и здрави!
      Това е правилното решение!
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Re: ХЪБ ЗА МАВЕРИК

Хъба е за мой приятел.Закупи си един маверик ,свалих му хъбовете и ги разглобих. Десния е добре, но левия някакъв "майстор" го е по оак.л ,обърнал е вътрешния механизъм обратно, а хъбчето се е самоонищожило само.Колега Тсонислав ,ако откриеш хъбовете звъни за цена.А за ръчните съм му обяснил.Дай инфо за ръчните,от къде може да се закупят ,но за евтини говорим.

Коментар

Хи, я виж тази тема за цената на хъбовете:http://www.offroad-bulgaria.com/show...=10353&page=40

Коментар

[QUOTE=miro krosa;1780382]Хъба е за мой приятел.Закупи си един маверик ,свалих му хъбовете и ги разглобих. Десния е добре, но левия някакъв "майстор" го е по оак.л ,обърнал е вътрешния механизъм обратно, а хъбчето се е самоонищожило само.Колега Тсонислав ,ако откриеш хъбовете звъни за цена.А за ръчните съм му обяснил.Дай инфо за ръчните,от къде може да се закупят ,но за евтини говорим.шлиците са 27

Коментар

От: Re: ХЪБ ЗА МАВЕРИК

Точно...при Явор има китайски.Казват че ги бивало и не са скъпи!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Евтините хъбове са свършили ,така че остава варианта със старите.Колегата Тонислав ,ако има напредак в търсенето, прати една стрела да се разберем.
                Последно редактирано от miro krosa; 24-02-12, 10:22.

Коментар

Re: От: ХЪБ ЗА МАВЕРИК

Не се ли откриват прати стрела ако ги намериш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X