Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокажи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокажи

А някой знае ли задния LCD блокаж на Терано 1 3,0 V6 дали може да стане преден на GR Y60 RD28T
    Samurai Gemax

От: Блокажи

Знаеш ли с колко шлици е предния на GR? Вариантите са 31 и 33 шлици. На тераното е с 31 шлици. Други разлики по касетата не знам да има.

Според ръководството на ARB за техните касети, май масовия случай на Y60 е H233 с 31 шлици отпред, тоест би трябвало да стане. От терано 2 - също.

...не знам обаче дали пластинчато LSD отпред ще е много добро решение по отношение на управляемостта по хлъзгави терени. И не е лошо преди да слагаш касетата да провериш в какво състояние са пружинните шайби на LSD пакета, че имат навика да се трошат от старост и умора. Предполагаемо са 4 на брой (по 2 от всяка страна), и аз ако се заигравах със смяна на касети (което да се надявам че ще стане лятото) направо бих ги сменил. Струват 100 и нещо лева 4-те, до колкото помня. Еднакви са за H233 и R200/C200 касети.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поправка!!!
      Последно ги взех 2 броя за 144лв.
      Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Попаднах на този материал на френски за монтаж на Терано-вски заден LSD диф в Патрол-ски преден мост:
        http://www.patrol-gr.net/trucs171.php
        На същия сайт има и материал за монтаж на оригинален заден Патрол-ски диф в Патрол-ския преден мост, но се изработват специални полуоски с 33 шлици, което го прави практически неприложимо и неконкурентно на ARB блокаж. Ако ти е инересно прегледай и тази статия, в случай че не си я срещал:
        http://www.patrol-gr.net/trucs116.php

П.П. Виждам, че ти питаш конкретно за V6 - доколкото се оправих с превода от френски ползват само LSD касетата от Терано и на нея монтират оригиналната предна Патрол-ска корона...
        Последно редактирано от Postman; 15-02-12, 23:05.
        V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Страхотен материал. Много благодаря.
          Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
            Виждам, че ти питаш конкретно за V6 - доколкото се оправих с превода от френски ползват само LSD касетата от Терано и на нея монтират оригиналната предна Патрол-ска корона...
            Иначе не става щото се въртят в различни посоки
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X