Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за мостове от Y60 на Y260

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за мостове от Y60 на Y260

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Очертава се забавление. Зареждам с питиета и мезета.
    Ти ще даваш съвети а аз ще пращам питиета и мезета.......
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
      Ти ще даваш съвети а аз ще пращам питиета и мезета.......
      Ооо .... на съвети сме много силни.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Ооо .... на съвети сме много силни.

Дааа и първия ти сигурно ще е "не прави опит да съсипеш добрата машина" а втория "не се пипа/чупи/ това дето работи добре"

Коментар

мостове-1000-1200кинта
          пружини-имам,амове нямам-400-500лв
          разни щанги носачи и карантии още 400-500лв.
          труд 500-800-1000лв./нещо такова/
          други-500лв.

3000-3500 лв и според вас мога ли за тея пари да си купя 4200 кубиков ГР?Щото за друг не го сменям моя старец!
          Първата грешка е още в раздела, наречен "нещо такова".
          И най-евтините 4 амортисьора, трудно влизат в категорията "други".
          Без подмяна на тампони по носачите, панхардите и т.н. - няма смисъл - към 20бр. са.
          Кормилни кутии и пригаждането им, кормилни щанги и пр.
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Здравейте!Това "мостове-1000-1200 кинта" за един ли е цената или и за двата? Защото, ако е за двата първата грешка е още там.

Коментар

Първоначално публикуван от bat Goiko Преглед на мнение
              Здравейте!Това "мостове-1000-1200 кинта" за един ли е цената или и за двата? Защото, ако е за двата първата грешка е още там.
              Както казах......проверено е!

Коментар

На Сърбия Трофи имаше два Патрола такива,3.3 с мостове от ГР.Никакви проблеми нямаха със задният кардан.

Коментар

Както казах......проверено е!
                  Абе, то хубаво е проверено,ама накрая,като удариш калема,в най-оптимистичните ми прогнози ще си по 2,5-3.И сам не си вярвам в момента.
                  Ако го правиш при Гаргата,свирнете като почнете окачването и управлението,да не го ядеш после...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първата голяма "греда" която ще удариш е като измериш широчината на шасито . На ГР е по-тясно точно защото от външните страни на роговете стоят двете пружини. При твоя модел е по-широко , защото под роговете са хванати ресьорите , които от своя страна са хванати за мостовете. Тоест мястото за пружините ти е заето от по-широкото шаси. това затруднява направата на пружинно окачване. Другата "греда" е , че предните и задните рогове на ГР са по извити т.е. позволяват по- големи артикулации на мостовете нагоре. При твоя модел не е така.
                    В общи линии Търтея ще излезе прав. Ако искаш да видиш на практика за какво идва реч , като идваш към нашия край свирни мисля че мога да ти спестя много проби и грешки. Не искам да те отказвам просто ти заострям вниманието.Поздрави.
                    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

При всички случаи се приготви за голям многосериен филм,а сметките накрая,като се удари чертата.....за жалост никога не излизат на плюс.Важно е желанието в случая,и да събереш повечко нерви,че ще ти трябват.
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                        Първата голяма "греда" която ще удариш е като измериш широчината на шасито . На ГР е по-тясно точно защото от външните страни на роговете стоят двете пружини. При твоя модел е по-широко , защото под роговете са хванати ресьорите , които от своя страна са хванати за мостовете. Тоест мястото за пружините ти е заето от по-широкото шаси. това затруднява направата на пружинно окачване. Другата "греда" е , че предните и задните рогове на ГР са по извити т.е. позволяват по- големи артикулации на мостовете нагоре. При твоя модел не е така.
                        В общи линии Търтея ще излезе прав. Ако искаш да видиш на практика за какво идва реч , като идваш към нашия край свирни мисля че мога да ти спестя много проби и грешки. Не искам да те отказвам просто ти заострям вниманието.Поздрави.

е щом на мостовете на моя Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.01.2012 (2).jpg
Прегледи:2
Размер:82.6 КБ
ID:5347273Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.01.2012 (1).jpg
Размер:89.6 КБ
ID:5347274Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.01.2012.jpg
Размер:74.0 КБ
ID:5347275може да се сложат пружини и се слагат що да не може и на такива от ГР ......остъргва се всичко и наново според шасито!

Коментар

Всичко може,въпроса е за колко време и на каква цена
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Чета и си мисля, че по-лесно е да продадеш стареца и да си вземеш ГР и след това "само" да му смениш двигателя. Като ви чета какви работи пишете започвам да си мисля, че моята идея някой ден след няколко години да взема един Самурай и едно Чероки и да оставя от Самурая само купето и рамата(усилена) няма да го бъде, поне не на цена която ще ми хареса.
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

имаше много мераклии за стареца но не им стиска да се возят в спартански джип с "много"екстри....както и да е!то е ясно че филма е голям и скъп но.......

Коментар

е щом на мостовете на моя [ATTACH=CONFIG]419266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]419267[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]419268[/ATTACH]може да се сложат пружини и се слагат що да не може и на такива от ГР ......остъргва се всичко и наново според шасито!
                                Като гледам от къде си, трябват ти два часа най-много да дойдеш и да видиш как изглежда на живо.
                                Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                                Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X