Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стъкло за фар на Терано 2, колко и от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стъкло за фар на Терано 2, колко и от къде?

Колеги ,днес си сменях крушките на габаритите.И добре ,че бяха те ,че забелязах на десният фар се е спукало стъклото.Минах го със силикон за стъкла да не влизат прахоляци и да не се мокри.Предполагам камъче от някоя кола му е видяло сметката. Мисля да сменя само стъклото,понеже има кой да ми го направи това.Интересува ме само стъкло продава ли се ,или ако имате някъде по мазетата останало пишете за цена. Стъклото е Хелла ,незнам дали се слагат и други .Нисан Терано 94 г.
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Стъкло за фар на Терано 2, колко и от къде?

Няма само стъкла.А и цените на нов няма да ти харесат.
    FORD MAVERIK 2.7TD
    Тел.0898662817
    LZ1IID

Коментар

Цената ,ще му е сериозна и затова питам само за стъкло.Хубавото е ,че е пукнато не е счупен или да липсват парчета. Като косъм стои ,но да се подсигуря,че знам ли до кога ще изкара. Идея да се лепи с нещо?

Коментар

Преди години ми правиха предно стъкло,но за фар не знам,аз лично карах две години със спукано и другия без парче,мъка нищо не се вижда,в момента съм със англииски,от морга не преча на другите
        FORD MAVERIK 2.7TD
        Тел.0898662817
        LZ1IID

Коментар

Тези дето лепят стъкла няма да могат да го залепят, защото трябва да имат достъп до двете страни на стъклото, освен ако има специална технология за фарове. Имам познат който се занимава с това, утре ще питам и ще пиша.
          Поздрави.

Коментар

Май най-добрия вариант,ще е да си потърсиш един фар на втора употреба,ако стане проблемация със стъклото....Иначе карай си го така,докато може....момент за смяна твърде е възможно и да не дойде!!!
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Братовчед ми се занимава с автостъкла и ми каза ,че може да смени само стъклото . Затова и питам само аз него.Сега се залепи,може и така да си откара.

Коментар

махни силикона и го мини с капчица.така правят майсторите на стъклени ветрини,изпробвано.
                понеже монтирах стъклена витрина на магазина ми преди време,а стъклата лично ги давах да ми ги режат и дупчат,при зглопката едното стъкло се пукна от отвора където минава болта за стягане към средата(а стъклото е 250см на 40см).приблизителното тегло на стклото е около10-15кг и още 5кг във вид на стока отгоре,цепката вече 5-та година не е мръднала
                мисля че ще ти свърши работа само го промий с тампон с кореселин преди това и остави да изсъхне

Коментар

До градската градина има един човек който се занимава с ремонт на фарове и стопове .Май Димо се казваше . Намира се в пресечката вляво преди къщата на Драго американеца отдясно изкупуват мебели втора употреба . Не губиш ако се съветваш с него . Успех
                  По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

На мен ми дойде идея дали не може да се залепи стъклото в с лепило което се използва в мебелната индустрия където лепът крачетата на стъклени маси с ултравиолетова светлина

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
                      На мен ми дойде идея дали не може да се залепи стъклото в с лепило което се използва в мебелната индустрия където лепът крачетата на стъклени маси с ултравиолетова светлина
                      Аз си оправих така фара на леката кола .Имаше дупка като от куршум и остатъци от стъкла вътре .Наместих по големите парчета залях ги с UV лепило( Si.Ste) и ги изпекох с лампата.От тогава 2години не е мръднало.Стъклото на Тераното се сваля много лесно.Скоро лепих огледалото за обратно виждане със същото лепило. Струва 1лев грама, при стъкларите го има.

Коментар

Отивам при един познат стъклар да видим дали има. Човека каза да си търся каноколит,той с такова лепял. И според него всички секундни лепила били цианокрилатни. Май като ще го опраскам с Локтайд накрая.Лепих си огледалото за обратно виждане на предното стъкло на Пикасото и още имам от него.Не е мръднало.
                        Последно редактирано от Светослав Стоянов; 10-02-12, 16:31. Причина: корекция

Коментар

Днес ме светнаха и друго .Макар ,че гозалепих с Локтайт вече и се получи очудващо добре.Дано изтрае . Маникюристките имат гел за ноктопластика,с който изграждат изкуствен нокът и го втвърдяват с УВ светлина. Ако имаме колега ,с жена маникюрист да пита . Може да се окаже полезно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X