Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Километражът на Терано І

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Километражът на Терано І

Извинете ме, ако вече е дискутирано, но с търсачката не намерих отговора, та да питам.

От известно време ми погина километражът на Теранцето (94-та година, новото табло). Преди окончателно да се скапе, стрелката подскачаше нагоре-надолу агонизирайки, докато накрая си остана на 0-та и не помръдна. Броячът за дневен пробег отчита само на заден ход :-), а за общия пробег изобщо не отчита.
    Круиз-контролът също отказа, което си е логично.
    Изплашиха ме, че трябвало да се сменя цялото табло при повреден километраж.
    Как стоят нещата всъщност и къде (и кой) би могъл да го поправи?

Благодаря!
    Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

От: Километражът на Терано І

Първоначално публикуван от Little Joe Преглед на мнение
    Извинете ме, ако вече е дискутирано, но с търсачката не намерих отговора, та да питам.

От известно време ми погина километражът на Теранцето (94-та година, новото табло). Преди окончателно да се скапе, стрелката подскачаше нагоре-надолу агонизирайки, докато накрая си остана на 0-та и не помръдна. Броячът за дневен пробег отчита само на заден ход :-), а за общия пробег изобщо не отчита.
    Круиз-контролът също отказа, което си е логично.
    Изплашиха ме, че трябвало да се сменя цялото табло при повреден километраж.
    Как стоят нещата всъщност и къде (и кой) би могъл да го поправи?

Благодаря!
    Не знам доколко ще се намери читав майстор да свърши работата както трябва и също така за колко време ще е отремонтирано докато се скапе отново...
    Моя съвет е...огледай се за едно табло втора употреба.Теранота има доста по сайтовете за продажба на части,и едва ли за твойто няма да има табло.Предполагам,че и ценово ще е по-добре от ремонт със съмнителен изход и дълготрайност след това!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

От: Километражът на Терано І

При мен отиде оборотомера,два пъти го давах на ремонт и накрая си купих друго табло за 80лв.Аз съм с Патрол.Според мен питай колко е втора употрба и тогава ще решиш дали ще го правиш или ще взимаш друго.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X