ЗДРАВЕЙТЕ колеги,можели някой да каже как да си сверя часовника?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СВЕРЯВАНЕ ЧАСОВНИКА НА ТЕРАНО 2
Свий
X
-
От: СВЕРЯВАНЕ ЧАСОВНИКА НА ТЕРАНО 2
На моя 2001г. се сверява,като въртиш надясно за минутите и наляво за часа лосчето за нулиране на километража.За по-стария вариант с кръглите фарове не знам как е!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеНа моя 2001г. се сверява,като въртиш надясно за минутите и наляво за часа лосчето за нулиране на километража.За по-стария вариант с кръглите фарове не знам как е!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако е Терано2-3.0тди,часовника се сверява от лявото лостче,което се натиска и се задържа натиснато 5-6 сек.Тогава започват да мигат часовете-натискаш и отпускаш и така до желания час,след това почват да мигат минутите и пак същото-и накрая температурата-само да трепнат градусите. Дясното лостче е за нулиране на малкия километраж.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zhivo T2,3.0D Преглед на мнениеАко е Терано2-3.0тди,часовника се сверява от лявото лостче,което се натиска и се задържа натиснато 5-6 сек.Тогава започват да мигат часовете-натискаш и отпускаш и така до желания час,след това почват да мигат минутите и пак същото-и накрая температурата-само да трепнат градусите. Дясното лостче е за нулиране на малкия километраж.
Всъщност...температурата не е ли постоянна величина.Колкото отчита датчика,толкова и показва уреда на таблото???
Да не би и на моето да има реглаж на температурата...NISSAN FOREVER
Коментар
-
На Терано-2-3.0 TDI-2003г. лостчетата на таблото са две-за часовника и за дневния пробег.И ДВЕТЕ действат чрез натискане,а не с въртене наляво или надясно.Температурата не се сверява,а просто мига по-често и натискаш просто за да затвориш кръга на сверяването на часовника.Колега lubashki,наясно съм с това дали темп. е постоянна величина и ЧЕ НЕ СЕ СВЕРЯВА КАТО ЧАСОВНИКА,не иронизирай,а освен твоето терано има и други модели с други особености.Иди и свери часовника на терано като моето като въртиш лостчето и се убеди сам.Съжалявам,ако съм бил малко рязък.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zhivo T2,3.0D Преглед на мнениеНа Терано-2-3.0 TDI-2003г. лостчетата на таблото са две-за часовника и за дневния пробег.И ДВЕТЕ действат чрез натискане,а не с въртене наляво или надясно.Температурата не се сверява,а просто мига по-често и натискаш просто за да затвориш кръга на сверяването на часовника.Колега lubashki,наясно съм с това дали темп. е постоянна величина и ЧЕ НЕ СЕ СВЕРЯВА КАТО ЧАСОВНИКА,не иронизирай,а освен твоето терано има и други модели с други особености.Иди и свери часовника на терано като моето като въртиш лостчето и се убеди сам.Съжалявам,ако съм бил малко рязък.
Просто и аз самия не съм наясно много с доста неща и затова подпитвам и мисля понякога на глас!!!
При мен като ми се наложи да сверявам за първи път часовника,температурата мигаше и аз си помислих ,че трябва да я нагласям и нея,но така и не намерих начин.В последствие /като подпитах/,се установи че всъщност тя мига когато падне под +3градуса и мигането служи да предупреди водача,за възможно подледяване на пътната настилка!
Това е моята информация.
Надявам се да не се сърдиш...просто не си ме разбрал правилно!
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеНе се яжте за подобни глупости ами по-добре си свалете таблата и си презапойте спойките на дисплея, че току виж някой сегмент ви огасне...
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар