Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СВЕРЯВАНЕ ЧАСОВНИКА НА ТЕРАНО 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СВЕРЯВАНЕ ЧАСОВНИКА НА ТЕРАНО 2

ЗДРАВЕЙТЕ колеги,можели някой да каже как да си сверя часовника?

От: СВЕРЯВАНЕ ЧАСОВНИКА НА ТЕРАНО 2

На моя 2001г. се сверява,като въртиш надясно за минутите и наляво за часа лосчето за нулиране на километража.За по-стария вариант с кръглите фарове не знам как е!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
      На моя 2001г. се сверява,като въртиш надясно за минутите и наляво за часа лосчето за нулиране на километража.За по-стария вариант с кръглите фарове не знам как е!
      По същия начин е.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На ляво за часа, а на дясно за минутите- както са казали и колегите

Коментар

Ако е Терано2-3.0тди,часовника се сверява от лявото лостче,което се натиска и се задържа натиснато 5-6 сек.Тогава започват да мигат часовете-натискаш и отпускаш и така до желания час,след това почват да мигат минутите и пак същото-и накрая температурата-само да трепнат градусите. Дясното лостче е за нулиране на малкия километраж.

Коментар

Първоначално публикуван от zhivo T2,3.0D Преглед на мнение
            Ако е Терано2-3.0тди,часовника се сверява от лявото лостче,което се натиска и се задържа натиснато 5-6 сек.Тогава започват да мигат часовете-натискаш и отпускаш и така до желания час,след това почват да мигат минутите и пак същото-и накрая температурата-само да трепнат градусите. Дясното лостче е за нулиране на малкия километраж.
            Интересно....на мойто Терано 2001г. няма корекция на температурата/поне аз не съм открил как да става/.От лостчето,което е едно, с натискане се нулира дневния брояч на километража, при завъртане наляво се сверява часа и надясно се сверяват минутите.
            Всъщност...температурата не е ли постоянна величина.Колкото отчита датчика,толкова и показва уреда на таблото???
            Да не би и на моето да има реглаж на температурата...
            NISSAN FOREVER

Коментар

На Терано-2-3.0 TDI-2003г. лостчетата на таблото са две-за часовника и за дневния пробег.И ДВЕТЕ действат чрез натискане,а не с въртене наляво или надясно.Температурата не се сверява,а просто мига по-често и натискаш просто за да затвориш кръга на сверяването на часовника.Колега lubashki,наясно съм с това дали темп. е постоянна величина и ЧЕ НЕ СЕ СВЕРЯВА КАТО ЧАСОВНИКА,не иронизирай,а освен твоето терано има и други модели с други особености.Иди и свери часовника на терано като моето като въртиш лостчето и се убеди сам.Съжалявам,ако съм бил малко рязък.

Коментар

Първоначално публикуван от zhivo T2,3.0D Преглед на мнение
                На Терано-2-3.0 TDI-2003г. лостчетата на таблото са две-за часовника и за дневния пробег.И ДВЕТЕ действат чрез натискане,а не с въртене наляво или надясно.Температурата не се сверява,а просто мига по-често и натискаш просто за да затвориш кръга на сверяването на часовника.Колега lubashki,наясно съм с това дали темп. е постоянна величина и ЧЕ НЕ СЕ СВЕРЯВА КАТО ЧАСОВНИКА,не иронизирай,а освен твоето терано има и други модели с други особености.Иди и свери часовника на терано като моето като въртиш лостчето и се убеди сам.Съжалявам,ако съм бил малко рязък.
                Далеч съм от мисълта да иронизирам за каквото и било и когото и да било за нещо свързано с Тераното!!!
                Просто и аз самия не съм наясно много с доста неща и затова подпитвам и мисля понякога на глас!!!
                При мен като ми се наложи да сверявам за първи път часовника,температурата мигаше и аз си помислих ,че трябва да я нагласям и нея,но така и не намерих начин.В последствие /като подпитах/,се установи че всъщност тя мига когато падне под +3градуса и мигането служи да предупреди водача,за възможно подледяване на пътната настилка!
                Това е моята информация.
                Надявам се да не се сърдиш...просто не си ме разбрал правилно!
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER

Коментар

Не се яжте за подобни глупости ами по-добре си свалете таблата и си презапойте спойките на дисплея, че току виж някой сегмент ви огасне...
                  Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                    Не се яжте за подобни глупости ами по-добре си свалете таблата и си презапойте спойките на дисплея, че току виж някой сегмент ви огасне...
                    Ааа...дордето не угасне нищо не пипвам.Като стане проблемацията,тогава.Хората са казали,че докато едно нещо работи не се пипа....после ще му мислим!!!
                    Поздрави!
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X