Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсиони Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Торсиони Терано

След като вече имам чисто нови капачки на торсионите, сега май трябва и нови торсиони, защото си мисля, че старите може да развалят ш;иците на капачките ?
    Дали е така и ако е, откъде да си поръчам нови торсиони ?
    Samurai Gemax

От: Торсиони Терано

Капчаката е мека и евтина,да превърти тя,евентуално...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Не е много евтина - 300 лв четирите капачки и гумените маншони
      Samurai Gemax

Коментар

Фирма Ликон...Братя Петрови!
        Само ,че онзи ден говорих с Пламен Петров и са на поръчка.Ориентировъчна цена около 900лв.!
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Сметай колко ще ти струва торсиона от същото място.
          Преди месец се наложи да сменя една капачка на Маверик.За 10лв намерих...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Сметай колко ще ти струва торсиона от същото място.
            Преди месец се наложи да сменя една капачка на Маверик.За 10лв намерих...
            Дай поне някакво инфо...ако ни се наложе ,ние откъде да търсим за по 10.00лв.???
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

По моргите е пълно с Терано и Маверик.В случая от няк'а морга в Перник.В една ми искаха 30лв,в друга 50,в трета-10...

Коментар

Колеги има ли някаква разлика в торсионите на различните Нисан Терано 2?
                Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнение
                  Колеги има ли някаква разлика в торсионите на различните Нисан Терано 2?
                  В тази тема sparky е написал,че нямат разлика.http://www.offroad-bulgaria.com/show...E5%F0%E0%ED%EE
                  NISSAN Terrano II (R20) 2.7TDI '99

Коментар

Всъщност май има някакви серии на терано 1 с леко различна дължина на торсионите. Не помня за пикапите ли, за старите Т1 ли, но случайно като се ровичках по друг повод из чуждите форуми имаше разни такива приказки

Тъй че - премерете преди да купувате. Писането ми в оная тема е това, което съм намерил по каталозите по онова време. Обаче NISSAN обичат да правят педерастки номера и може да се окаже че 2 уж еднакви джипки имат нарити различни железа в тях.

ПП: Разликите май бяха под сантиметър, тъй че мерете внимателно.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не случайно попитах, защото се оказа същотака, че има 3 вида стабилизиращи щанги ( 3 размера на дебелината на самата щанга) за Т2.
                      Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнение
                        Не случайно попитах, защото се оказа същотака, че има 3 вида стабилизиращи щанги ( 3 размера на дебелината на самата щанга) за Т2.
                        До колкото знам всички терано 2 са с еднакви торсиони. Разлики евентуално има при някои серии терано 1 или пикапите.

Стабилизиращите щанги са съвместими. Разликата е само в тампоните им.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X