Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странно скърцане terrano 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Странно скърцане terrano 2

Аз 2 пъти свалям таблото и мажа с грес и пръскам с вд-40 но пак си го има..
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

WD40 не е смазка(ефекта му като такава е краткотраен) не се използва за смазване.

Коментар

А с какво да го мажа, ще се опитам и нещо в трабичката на жилото да пръсна?!
        Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Колеги и при мен е така това пусто жило но вече му хванах цаката или пускам музиката на макс или карам с над 60 км за да спре
          NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
          Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Бибов Преглед на мнение
            А с какво да го мажа, ще се опитам и нещо в трабичката на жилото да пръсна?!
            Продава се бяла литиева грес на спрей....Това ти трябва.Не замръзва,не е хигроскопична и е много добър вариант.Отдавна се канех да си купя такава и от няколко дни вече имам.Толкова много работа ми свърши и то само за няколко дни...!!!
            Не е и много скъпа..тази моята е на ABRO...цената и беше 8.40лв. !
            П.П.Малко си ми далече...,но ако решиш минавайки в нашия регион да си разглобиш таблото...аз съм човека с грестта!
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

lubashki777 мерси, но скоро не мисля да минавам по твоя район и то с джипа Ще потърся такава грес по бензиностанциите трябва да я има сигурно?
              Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Първоначално публикуван от TsOnIsLaV Преглед на мнение
                Колеги и при мен е така това пусто жило но вече му хванах цаката или пускам музиката на макс или карам с над 60 км за да спре
                При мен скърца като съм с над 60-80 и температурите са под нулата. Интересното е че дори да съм надул парното до дупка и вътре да е сауна, при пътуването от старозагорската сбирка до София, свиреше неистово, особено като бях с над 100км/ч.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте, моето не скърца и никога не е скърцало. Явно не ми е пипан километража и показанието му от 320 000 е вярно.
                  Да е жива и здрава машинката май ще се пенсионирам с нея.
                  Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Има смазка ВЮРТ, която докато я пръскаш е рядка като вода,и малко след това става като гъсто олио,много добре се лигави и я дават че е устойчива на високо натоварване,на вода и тн.,последно я купувах от петрол на Симеоновското,мисля че ще свърши работа за жилата(на моя също съм свалял таблото но не стърже) УСПЕХИ
                    Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Да, жилото почна да скрибуца след като си разглобих таблото да сложа крушки... ама пък сега свети яко. Скърца без тенденции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X