Нещо помпата е протекла яко. То тя си капеше по малко от превди това, имаше следи по маркучи и др. отдолу, но сега е взела да капе твърде мъжки. Кажете дизелджий където няма да я съсипят, а ще я оправят. Надявам се и да не струва колкото полвината джип....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РЕМОНТ НА НАФТОВА ПОМПА - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Свий
X
-
РЕМОНТ НА НАФТОВА ПОМПА - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660Тагове: Няма
-
До: РЕМОНТ НА НАФТОВА ПОМПА - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Да де,ама как да си сложиш главата в торбата,като гарантираш за някой друг...Кажете дизелджий където няма да я съсипят, а ще я оправят.
Единственото,което мога да ти кажа е,че ако аз имах подобен проблем,или щях да си я разглобявам и да си трОша главата сам,или щях да отида при Агоп.Другаде...надали...
Успех!!!0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
Аз, че няма да я разглобя сам - няма. Не съм такъв човек. Ама дайте поне някакви отзиви или поне идея къде да питам. Аз знам само Супер дизел, ама те даже не си вдигат телефона
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Аз имах подобен проблем с теч на нафтовата помпа.
Пратиха ме познати в един сервиз на Bosh, намира се на Гара искър, хората там се отнесоха много професионално, свършиха много бързо и цената беше много приемлива. Аз пак бих отишъл там.
Ако те интересува ще ти дам по-точни координати.LZ1PER
Коментар
-
Това е АгопПървоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеАз имах подобен проблем с теч на нафтовата помпа.
Пратиха ме познати в един сервиз на Bosh, намира се на Гара искър, хората там се отнесоха много професионално, свършиха много бързо и цената беше много приемлива. Аз пак бих отишъл там.
Ако те интересува ще ти дам по-точни координати.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Сори, не знаехПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеТова е Агоп
LZ1PER
Коментар
-
Ами ако дадете и координати само ще съм Ви благодарен.Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
-
Значи явно сервизите в околността са два(сега говорих с Пепи).
Агоп се намира след Гара искър посока Казичене,след моста,който пресича р.Искър,първата възможна къща отдясно.Там си пише.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
А този за който аз говоря се намира като караш по старият път от Дружба по посока аерогарата на кръстовището под моста завиваш надясно към Гара искър и на портала на Технотест (мисля че се пада първият портал) завиваш в ляво и влизаш навътре, подминаваш едно две големи халета и завиваш наляво и ще го видиш отдясно има големи табели Bosh, може да питаш и на самия портал от там ще те опътят.
УспехLZ1PER
Коментар
-
Мерси. Другата седмица ще се занимавам и ще кажа какъв е резултата.Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
-
Късметлия!!! А пък на мен преди 1-2 години ми вдигнаха....Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение.......Супер дизел, ама те даже не си вдигат телефона
И дадох 40 лв за някакво мъгляво обяснение, че съм имал 'нам си колко процента загуба на компресия, ма добре ли е, не е ли, не можаха да ми кажат и можели да ми регулират клапаните, само ако си нося пуловете.....

. За сметка на това, девойката на касата, дето ми взе левчетата, беше много.....
, та ми мина една мисъл, че тя би могла да ги заработи...
. Само, че не знам дали още е там, та по-добре недей да ходиш. Аз съм ползвал услугите на един сервиз в първата пряка отдясно на околовръстното след пазарчето м/у Цар Борис 3ти и Любляна. Там правят основно дизели и са ми правили едно Пежо и един Ситроен. Доволен съм и от работата и от "глобата". И с двете съм навъртял по 60-70 К след това без изненади(а и още ги карат). Собственика се казва бай Георги и прави моторите, а баш помпаджията-Венци Линков. Само трябва предварително да се уговориш, че обикновено са претрупани.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Не винаги е толкова лесно. Това е комплект гумички и гарнитури за такава помпа - от всяка една може да протечеПървоначално публикуван от edd2 Преглед на мнениеПомпата се цепи на две части .В\у долната част има гумено уплътнение ,което може да се е скапало.Ако е от там работата е за час и половина.
Коментар
-
Оставих я на Агоп. Остава да видим какъв ще е резултата. Първо минах през сервиза на Бош (до Технотест), но там се заговори за 300 лв. работа + 60-100 лв за части. Агоп обеща доста по добри условия. Предполагамм, че ще я оправи като хората, само не ми е ясно как ще я регулира после. В Големите сервизи има стенд за тази работа, ама той едва ли. Ще видим.Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар