Здравейте.След ремонт на предница(частичен,два долни шарнира,двете къси оси на долния носач....).Та,направи се реглаж но колата си дърпа наляво.Обратно в сервиза,отново реглаж и днеска проба,пак дърпа наляво.Гумите са чипа нови,въртях джантите,баланс....пак бяга.Колкото по бързо се движа,толкова по бяга.Утре вероятно ще бъда пак в сервиза.Къде вероятно може да се търси проблема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Реглаж.....
Свий
X
-
От: Реглаж.....
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеСмени сервиза ..... или утре влез с поне една щанга в ръка!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Руди Преглед на мнениеТрудна работа,много са...О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Ако нямаш,искай да ти направят разпечатка с данните преди и след реглажа(те така си излизат разпечатките),и тогава ще коментираме!
Задължително със замерване на надлъжните наклони(гледай да въртят волана на двете страни,като го задържат за около 10сек.в крайната точка на измерване-10градуса).088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Всеки стенд разполага с принтер.Даже и тези от преди 15години.Въпрос на желание от клиента,а пък и от този,който прави реглажа. Просто си поискай разпечатката!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Руди Преглед на мнение.........Къде вероятно може да се търси проблема.
Вероятно е повдигната ....или не?
Не съм любопитен но има разлика между реглажа на Терано, Навара и Патрол.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Забравил съм да пиша каква е колата.Отново си взех Терано 1.Не е повдигнато,все още е с оригиналното окачване и дори работи.Става въпрос за модела с промяна твърдоста на амовете.И сега взех да се замислям,възможно ли е единия преден ам,примерно да втвърдява повече от другия и от това да е проблема.
Коментар
-
На това Терано предницата се прави като предница на Жигула. Не е като Ауди...само сходимост.
На много от сегашните "майстори" не им се занимава да правят както трябва такова окачване. За същите пари тройно повече работа.
Повечето дори нямат шайби и халхабер си нямат как става.
На Наварата е на ексцентрици и пак им се види тегаво.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Руди, то не регулира ли твърдостта само на задните амове?
Може и аз да не съм в час.
Моето терано като го купих също дърпаше в ляво, но се оказа от гуми.Сигурен ли си в гумите напълно?
Навремето имах подобен проблем с москвич.Къде ли не ходих на реглаж-все дърпаше на ляво.Накрая намерих канал и се наврях да огледам.Оказа се скъсани греди след захвата на задния мост, по изразено от едната страна-просто купето му се гънеше и задния мост "бягаше"-все едно постоянно завива с него , като мотокар.Виж и при теб да не е нещо такова-някоя от щангите на задния мост да е с много разбити втулки, или задния мост да стои настрани в следствие криви щанги.В същност като ходи на реглаж, някой провери ли успоредността на задния мост, щото тук нямат навика да го правят.
Коментар
-
Не.Отзад нищо не са замервали,единствено една биалета бе сменена.Смятам да направя реглаж в друг сервиз,и тогава ще видим.Гумите са на 100%,и налягането проверено 10пъти.И предницата се вдървява на спорт,за задницата незнам.Ма има и на 4те ама букси.
Коментар
-
Сега се сещам. Ако единия от тампоните на надлъжната упора на долните носачи е скапан или със самоделна втулка, тегленето е гарантирано.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеСега се сещам. Ако единия от тампоните на надлъжната упора на долните носачи е скапан или със самоделна втулка, тегленето е гарантирано.си прав.Тези оси бяха тотално износени,почти скъсани.За тампоните и втулките да не говорим.Оси купих от морга(точно тези на снимките)Но захвата,където са тампоните бе много изяден.И ми го припасваха и заваряха.Явно ще е недобре припаснат.
Коментар
-
Баце на втората снимка се вижда скъсаната чашка държаща тампона. На моето терано и двете са скъсани и затова питах и ми беше отговорено. Има линк в темата ми където можеш да намериш точния чертеж от братята руснаци за тези чашки и да си ги направиш при стругар. Моите ми ги направиха в завода, но още не съм ги сложил. Възможно е от там да е проблема.
Иначе днес го видях може би бяхме заедно в завода.Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар