Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся задните рамки на стъклата за патрол GR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся задните рамки на стъклата за патрол GR

Здравейте колеги,извинявам се на модераторите ако темата не е на правилното и място и ако е така моля да я преместат.
    Въпроса ми е откаде мога да си купя рамките на задните странични стъкла за GR(89-9 къса база и от кой друг модел на патрол стават.
    Пишете ми тук или на тел 0885511287.
    Благодаря предварително.

За това имам нпредвид

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Cattura2.JPG
Прегледи:1
Размер:15.4 КБ
ID:5950808
    Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
    0885/511287 ; +393200282393

От: Търся задните рамки на стъклата за патрол GR

Ако търсиш втора ръка, много трудно ще намериш, щото няма читави. Новите са бая скъпи и се намират само в Нисан. Има една тема на един колега в която той пише, че е сложил някакви универсални и е рязал нови стъкла от триплекс. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=108555
    NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Да задължително ще са втора употреба ако има читави разбира се.А дали са същите на патрол 160 или стават и от други модели.Ако не намеря ще е като колегата с триплекс.

Коментар

Да намериш здрави втора употреба е малко мисията невъзможна.
        Нови в Нисан са 200 и кусур лева бройката и то май само на металната част.
        Моите ги направих с универсални уплътнения и стъкло триплекс. Стана добре, но не се отварят Ако се фолират с хубаво фолио от най-светлото ще стане още по-добре. Всичко ми излезе 260лв. Имам 4 оригинални стъкла и гумените части от уплътненията, ако ти вършат работа.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:36.jpg
Прегледи:2
Размер:440.9 КБ
ID:5325743
        [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Аз купувах нови, но помня само, че бяха скъпи, както е писал колегата в горния пост, може би около 200лв. ЗА БРОЙ, само металната рамка, без уплътнението, което като правило си е здраво и може да се употреби отново.
          Лично на мен много ми харесва че въпросните стъкла са отваряеми, което е практично за качване на неща, за късата база.
          Те са и "климатика" на кучето.
          Еднакви са по-скоро с тези от дългата база на същия модел, но втора употреба, здрави няма да намериш.
          Все пак питай колегата Trident - при него са нещата от рязания Патрол на Маджо, а не помня конкретните рамки дали не бяха здрави.
          Успех!
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
            Аз купувах нови, но помня само, че бяха скъпи, както е писал колегата в горния пост, може би около 200лв. ЗА БРОЙ, само металната рамка, без уплътнението, което като правило си е здраво и може да се употреби отново.
            Лично на мен много ми харесва че въпросните стъкла са отваряеми, което е практично за качване на неща, за късата база.
            Те са и "климатика" на кучето.
            Еднакви са по-скоро с тези от дългата база на същия модел, но втора употреба, здрави няма да намериш.
            Все пак питай колегата Trident - при него са нещата от рязания Патрол на Маджо, а не помня конкретните рамки дали не бяха здрави.
            Успех!
            Казваш че има вероятност да станат от дълга база? Струва ми се че на дългата са по малки прозорците отзад.Проба е майката

Коментар

Имам дълга база и са здрави , ако стават звънкаи . 0896659886

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
                Имам дълга база и са здрави , ако стават звънкаи . 0896659886
                Колега ще ти звънна утре премери ги с рулетката колко са високи и широки па ще се разбереме

Коментар

Не стават от дълга база. По къси са задните стъкла
                  [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Здравейте колеги,за щастие намерих втора употреба много запазени,като нови.Ако е нужно модераторите може да заключат темата.

Коментар

Здравейте колеги, оказа се че въпросните метални рамки са спрени от производство и вече не се предлагат от Нисан. Някой може ли да даде решение!

Коментар

Реших проблема с нови рамки за дългата база и преработката им.

Коментар

Как ?

Коментар

Рязане, удължаване, напасване и заваряване. Ползвах здравите участъци от моите рамки.

Коментар

Имаш ли снимки от процеса ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X