здр колеги има  следния проблем със  спирачките на  Нисан Патрол GR 60 90' 2.8 дизел,когато не е запален двигателя педала  на  спирачката  е твърд ,когато го запаля и омеква като х..  като напомпя някои път се оправя някои път не  ... .Там където се долива е омаслено и ми  губи (малко)от някъде проверих по колелетата няма  масло обаче  около казанчето и мазно а никъде  не се вижда  теч
 като напомпя някои път се оправя някои път не  ... .Там където се долива е омаслено и ми  губи (малко)от някъде проверих по колелетата няма  масло обаче  около казанчето и мазно а никъде  не се вижда  теч 

като напомпя някои път се оправя някои път не  ... .Там където се долива е омаслено и ми  губи (малко)от някъде проверих по колелетата няма  масло обаче  около казанчето и мазно а никъде  не се вижда  теч