Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номер рама Терано1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Номер рама Терано1

Отново си взех Терано1.Проблема е че колата е с Бургаски номера.В КАТ-Варна не могат да намерят този номер и нещат да ми сменят номерата.Какво да правя!?Къде да търся?Някой ми дават съвет да карам така.Но нали трябва в двуседмичен срок да мина Кат.

От: Номер рама Терано1

Aми по принцип би трябвало номера да се намира от дясната страна под пасажерската врата набит фронтално на гредата

Коментар

Ами добре,почвам да я чиста.А какво се прави ако не излезе номера там?На друго място няма ли?

Коментар

Aми аз незнам за друго място,но ако искаш изчакай и друго мнение.Относно кат не би трябвяло да имаш проблеми(стига да не е крадена) просто се набива рамата или на преден десен ботуш или на колонката на пасажерската врата и слагат едни стикери и ти дават едно картонче,но си е разправия де

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
          Aми по принцип би трябвало номера да се намира от дясната страна под пасажерската врата набит фронтално на гредата
          Това е за терано 2. Не съм сигурен че на терано 1 е същото.

ПП: Бях прав че не е същото. Ето какво пише в ръководството:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:T1VIN.jpg
Прегледи:1
Размер:118.1 КБ
ID:5322089
          Последно редактирано от sparkybg; 29-11-11, 12:34.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки е прав не е същото , номера е на рамата точно отпред някъде под акумулатора се пада. Обикновено е доста заличен особенно ако в кат Бургас са го търкали за да го "видят" добре

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:нн.jpg
Прегледи:1
Размер:174.0 КБ
ID:5322211
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ..Точно там излезе,камък ми падна от сърцето.Господата в КАТ могат до нервна криза да те докарат.Аз ли съм длъжен да знам,къде е номера.Но както и да е,номера си е там и все едно сега са са го набили.Утре се нареждам отново в Кат и дано всичко сега е ОК.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X