Отново си взех Терано1.Проблема е че колата е с Бургаски номера.В КАТ-Варна не могат да намерят този номер и нещат да ми сменят номерата.Какво да правя!?Къде да търся?Някой ми дават съвет да карам така.Но нали трябва в двуседмичен срок да мина Кат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Номер рама Терано1
Свий
X
-
От: Номер рама Терано1
Aми аз незнам за друго място,но ако искаш изчакай и друго мнение.Относно кат не би трябвяло да имаш проблеми(стига да не е крадена) просто се набива рамата или на преден десен ботуш или на колонката на пасажерската врата и слагат едни стикери и ти дават едно картонче,но си е разправия де
Коментар
-
Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнениеAми по принцип би трябвало номера да се намира от дясната страна под пасажерската врата набит фронтално на гредата
ПП: Бях прав че не е същото. Ето какво пише в ръководството:
Последно редактирано от sparkybg; 29-11-11, 12:34.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Голямо БЛАГОДАРЯ..Точно там излезе,камък ми падна от сърцето.Господата в КАТ могат до нервна криза да те докарат.Аз ли съм длъжен да знам,къде е номера.Но както и да е,номера си е там и все едно сега са са го набили.Утре се нареждам отново в Кат и дано всичко сега е ОК.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар