Здравейте! Педлагат ми нови гуми 275/70/16 на много добра цена, Тераното ми (2002) е със стандартни 235/70/16. Въпросът ми е дали мога да сложа по-широките гуми без да имам проблеми... Калкулаторите казват, че при 100 км скоростомерът ще отчита 92 км, но не мога да разбера дали това ще има някакъв сериозен негативен ефект върху колата (разход, окачване...?) Исках да си взема стандартия размер, но цената на 275-ците наистина е смазващо ниска... Благодаря :о)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ще имам ли проблеми с гуми 275/70R16 на Терано 2?
Свий
X
-
От: Ще имам ли проблеми с гуми 275/70R16 на Терано 2?
Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнениеАко несе лъжа този размер отговаря на 31", което означава че при завиване ще опира в подкалника на предните калници.
Без проба просто няма как да се разбере.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: Ще имам ли проблеми с гуми 275/70R16 на Терано 2?
Да-а-а-а... правилото, че евтините неща имат някаква съществена причина, за да са такива се потвърждава... 275-ците за които се въодушевих толкова са на склад от 2008 г., което изобщо ме отказа да ги пробвам. В крайна сметка ще взема 235/70/16, а въпроса с пасването на този размер на Тераното остава непроверен на практика...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар