Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Body lift за патрул 2.8 gr Y60
Свий
X
-
От: Body lift за патрул 2.8 gr Y60
Колко пари е удоволствието?
Иначе 33ки влизат винаги.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКолко пари е удоволствието?
Иначе 33ки влизат винаги.
Лифта струва 120евро ама има и по евтини даже ако има някой да ми каже размера на подложките да ги наречеме колко фи да е отвора,колко външно фи да е и болтовете колко да са дълги и ще ми ги направи стругар за много по малко пари,даже няма и 5см да е лифта мисля че 3 са достатъчни "за пред кафето"или ако има някой чертежда даде,ще има бира после
Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
0885/511287 ; +393200282393
Коментар
-
Къф чертеж те подгони. Ако стругаря ти не може да направи цилиндър с дупка без чертеж еби му мамата заеби))
А бюджетното решение се нарича шайби за хокей
Пия ромИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
С този боди лифт 33 инча влизат , но дали ще упират в предни носачи или от вътрешната страна на задните калници , зависи и от офсета на джантите и от ширината на гумите. С тези +4см. е възможно да трябва да се реже парче от тунела над ск. кутия за да не упира лоста на бавните в него. А за цената , знам ли , сигурно защото има някакви си рекрамни надписчета. Просто ти трябва един шублер и навеждане под предната броня на Патрола за да ти станат ясни размерите. От там нататък материали каквито изкаш.НИСАН ПАТРОЛ GR Y60 2.8TD 92г. - вече с интерколер ,малко пипнат двигател ,гуми 33" и окачване ДОБИНСЪН - 4". За парите които даваш ,достатъчно много получаваш - това просто е ПАТРОЛ.
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКъф чертеж те подгони. Ако стругаря ти не може да направи цилиндър с дупка без чертеж еби му мамата заеби))
А бюджетното решение се нарича шайби за хокей
Пия рома тези шайби от каде се намират ако знаеш,така може и мезенце да има
Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
0885/511287 ; +393200282393
Коментар
-
Ей тва гугъла за нищо го нямате бе
http://www. hockeycamel.com/products.php?cid=47
10 шайби са 30 лв. Колко ще ти вземе стругаря да ги разпробие с фи12 вече не знамИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Колко са високи тия шайбета?
Аз лично не съм фен на боди лифта, ама тва си е мое мнение. Даже за мен е по лесно да направя 4 подложки за пружините и да удължа амовете ако има нужда, отколкото да разбишкам целия джип и да се боря с ръждивите болтове на тампоните...NISSAN PATROL GR
OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA
Коментар
-
"Хокеят на лед е отборен спорт, който се играе върху лед. Той се играе с шайба — гумен диск с диаметър 76,2 мм (три инча) и дебелина 2,54 см (един инч)."
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=122467
Коментар
-
Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнениеКолко са високи тия шайбета?
Аз лично не съм фен на боди лифта, ама тва си е мое мнение. Даже за мен е по лесно да направя 4 подложки за пружините и да удължа амовете ако има нужда, отколкото да разбишкам целия джип и да се боря с ръждивите болтове на тампоните...
Аз моя бодилифт го направих навремето с изрязване на шайби от 2см. транспортна лента....Здрав и дуракоустойчив материал!!!
Не е мръднал в годините.
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар