Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Body lift за патрул 2.8 gr Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Body lift за патрул 2.8 gr Y60

Здравейте колеги,искам да попитам дали този боди лифт на снимката +4см ще е достатъчен и дали е надежен за монтаж на гуми 33ки на патрул 2.8gr Y60
    Джипката ще я ползвам за лов.
    Ето снимката:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4080962l.jpg
Прегледи:1
Размер:70.5 КБ
ID:5948996

Мерси предварително
    Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
    0885/511287 ; +393200282393

От: Body lift за патрул 2.8 gr Y60

Колко пари е удоволствието?

Иначе 33ки влизат винаги.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Колко пари е удоволствието?

Иначе 33ки влизат винаги.
      Да за 33ки стават ама исках малко да го повдигна за визия да речем.

Лифта струва 120евро ама има и по евтини даже ако има някой да ми каже размера на подложките да ги наречеме колко фи да е отвора,колко външно фи да е и болтовете колко да са дълги и ще ми ги направи стругар за много по малко пари,даже няма и 5см да е лифта мисля че 3 са достатъчни "за пред кафето"или ако има някой чертежда даде,ще има бира после

Коментар

Къф чертеж те подгони. Ако стругаря ти не може да направи цилиндър с дупка без чертеж еби му мамата заеби ))

А бюджетното решение се нарича шайби за хокей

Пия ром
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Те за влизане ще влезнат 33-ките,но дали при неравности /отваряне на ходовете/ няма някъде да му закача? И не разбах кое му струва 120 евро на този боди лифт кит?

Коментар

С този боди лифт 33 инча влизат , но дали ще упират в предни носачи или от вътрешната страна на задните калници , зависи и от офсета на джантите и от ширината на гумите. С тези +4см. е възможно да трябва да се реже парче от тунела над ск. кутия за да не упира лоста на бавните в него. А за цената , знам ли , сигурно защото има някакви си рекрамни надписчета. Просто ти трябва един шублер и навеждане под предната броня на Патрола за да ти станат ясни размерите. От там нататък материали каквито изкаш.
            НИСАН ПАТРОЛ GR Y60 2.8TD 92г. - вече с интерколер ,малко пипнат двигател ,гуми 33" и окачване ДОБИНСЪН - 4". За парите които даваш ,достатъчно много получаваш - това просто е ПАТРОЛ.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Къф чертеж те подгони. Ако стругаря ти не може да направи цилиндър с дупка без чертеж еби му мамата заеби ))

А бюджетното решение се нарича шайби за хокей

Пия ром
              За ром немаш ядове само кажи и сме спретнали нещата само не ме кани на работа а тези шайби от каде се намират ако знаеш,така може и мезенце да има

Коментар

Ей тва гугъла за нищо го нямате бе

http://www. hockeycamel.com/products.php?cid=47

10 шайби са 30 лв. Колко ще ти вземе стругаря да ги разпробие с фи12 вече не знам

Коментар

Колко са високи тия шайбета?
                  Аз лично не съм фен на боди лифта, ама тва си е мое мнение. Даже за мен е по лесно да направя 4 подложки за пружините и да удължа амовете ако има нужда, отколкото да разбишкам целия джип и да се боря с ръждивите болтове на тампоните...
                  NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

"Хокеят на лед е отборен спорт, който се играе върху лед. Той се играе с шайба — гумен диск с диаметър 76,2 мм (три инча) и дебелина 2,54 см (един инч)."
                    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=122467

Коментар

Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнение
                      Колко са високи тия шайбета?
                      Аз лично не съм фен на боди лифта, ама тва си е мое мнение. Даже за мен е по лесно да направя 4 подложки за пружините и да удължа амовете ако има нужда, отколкото да разбишкам целия джип и да се боря с ръждивите болтове на тампоните...
                      Ааа...борба с ръждивите болтове няма.Просто като ги напънеш те си се късат,но това не е проблем,защото и без това се слагат по-дълги..
                      Аз моя бодилифт го направих навремето с изрязване на шайби от 2см. транспортна лента....Здрав и дуракоустойчив материал!!!
                      Не е мръднал в годините.
                      Поздрави!
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X