Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мостове на GR Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мостове на GR Y60

Има ли бързи и бавни мостове на Патролите Y60 и как да ги разбере човек ?
    2000 оборота = 80 км/час ?
    Samurai Gemax

От: Мостове на GR Y60

4,111 37/9
    3,900 39/10
    4,625 37/8

Като първите два се слагат на 4.2 моделите
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колегата ги е написал.Предавателното число на диференциала е съотношение зъбите корона/пиньон.Броиш и готово.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        4,111 37/9
        3,900 39/10
        4,625 37/8

Като първите два се слагат на 4.2 моделите
        +4.35
        "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
        Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
          Има ли бързи и бавни мостове на Патролите Y60 и как да ги разбере човек ?
          2000 оборота = 80 км/час ?
          По критерия...2000оборота = 80км/ч. не може...защото най-малкото трябва да се знае с какъв размери гуми е...
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Той и Patrola не знае , дали и с 31' или с 35' гума, на километража все ще показва 2000оборота=80 км/ч.

Определено не е най-бавния диф.
            Последно редактирано от Stefan Dimov; 27-11-11, 07:03.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
              Той и Patrola не знае , дали и с 31' или с 35' гума, на километража все ще показва 2000оборота=80 км/ч.

Определено не е най-бавния диф.
              Щом с по-големите гуми лъже в километража....според мен трябва да има разлика и в оборотите на оборотомера.Щом с по-големите гуми пада мощността на мотора и той губи динамиката си,би трябвало определена скорост да се достига и при различни обороти....Поне така си мисля,а никога не ми е идвало на акъла да го сверявам това...
              П.П.По тия данни....80км/ч = 2000оборота,не може да се определи нищо и по още една причина....В задачата не е упоменато на коя предавка аджаба се постигат данните...
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Моят с 35ци дава разлика около 10 км.ч. на километраж!.....Нямам си на идея колко са ми бавни дифовете и раздатката но до сега съм нямал проблем с тези гуми!Имам и един К160 SD33 дали дифовете са с същото предавателно число като на моя?......по всичко външно са еднакви!!
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  Моят с 35ци дава разлика около 10 км.ч. на километраж!.....Нямам си на идея колко са ми бавни дифовете и раздатката но до сега съм нямал проблем с тези гуми!Имам и един К160 SD33 дали дифовете са с същото предавателно число като на моя?......по всичко външно са еднакви!!
                  Трябва да са еднакви.Мисля че имаше разлика в предавателното число между атмосферния и турбото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X