Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов салон за Y60 дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов салон за Y60 дълга база

Здравейте,
    от известно време се боря с един проект и до края намесеца ще приключа с
    боята и ще се насоча към вътрешността на автомобила. Та питането ми е за
    салона, тъй като стария е в доста окаяно състояние освен това шофьорската
    седалка е някакъв автърмаркет.
    Може ли да се "насади" салон от Y61 или някой друг модел на Нисан или да
    се захващам да търся оригинален и да го претапицирам?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3026.JPG
Прегледи:1
Размер:90.8 КБ
ID:5946925

От: Нов салон за Y60 дълга база

За салона не знам, но това което видях на снимката отдоло изгеждаше много добре. Недей да пазиш тайна и дай снимков матерял и обяснения.

Коментар

Ами какво да кажа,
      Y60-ката я взех в началото на годината от един колега който беше пусна обява във форума.
      Дълга база 4.2 дизел добре познат на феновете, реших да направя проекта както трябва, а
      и бях обещал на Васко (предишния собственик) да направя нещата както трябва.
      Та с две думи разглобихме автомобила рамата остана в гаража, а купето пратих при един
      френд в Пловдив за изкърпване и боя. Рамата я закарахме на пясък и веднага след това на
      прахово, всичко по окачването е сменено. Опитвали сме се да правим нещата както трябваи
      всеки един елемент е минал през контрол изчистване и последващо боядисване.
      Всичко по спирачната система е сменено - нови дискове, ремонтен комплект и т.н. сменихме
      също и съединителя с нов комплект. Подменихме резервоара с по-голям и т.н.

Име:IMG_2994.JPG
Размер:86.5 КБ
ID:5317869Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3003.JPG
Размер:76.0 КБ
ID:5317870Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3005.JPG
Размер:60.2 КБ
ID:5317871Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3021.JPG
Размер:73.9 КБ
ID:5317872Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3023.JPG
Размер:91.3 КБ
ID:5317873Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3039.JPG
Размер:78.7 КБ
ID:5317874Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3045.JPG
Размер:74.4 КБ
ID:5317875

Коментар

Поздравления за ентусиазма и за проекта.
        Рамата на прахово е тотално недоразумение, освен ако колата няма да се използва за изложби.

Коментар

Аз ли се бъркам или просто си поредния БМВ маняк с нова японска играчка Относно работата : дълбок поклон това е единствения начин да се съживи такава машина за нов живот
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Ааааааа нееееее,
            БМВ-тата не ги давам, имам един проект с джипки и вече съм ги понаредил
            Една къса база, една дълга на Y60, една 80-ка тойотка пристигна от САЩ и т.н.
            Нали знаеш БМВ е диагноза и като те тръшне е за цял живот, не че машинките
            за извън пътя са лоши (дори напротив) но ако няма поне 0,8 g ускорение в
            завоя не ми го хвали

Коментар

Добре че няма БМВ оффроудър с рама иначе не мога дори да си представя какво щеше да последва
              Иначе само за протокола да споделя с колегите , президентът на БМВ клуб България е чисто луд маняк на тема проекти , и може би този му проект му е най слабият от всички досегашни
              Успех Роска !
              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
              ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Здравей Колега,

Страхотен проект сте захванали. Евала за усилията и постигнатите резултати.
                По отношение на интериора - според мен е добре да потърсиш добър тапицер, който да направи мераклийски нещата.

Успех.
                Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                Opel Campo 3,1 TD '99
                Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Роска, ти ме изумяваш. Евала за ентусиазма, много добре се е получило. Наистина този проект е най-слабия от всички вземи се в ръце и купи малко по-скъпи части
                  По темата...... в продава има един дълъг Патрул с читав салон (поне така изглежда от снимките) а в Русе има добър тапицер, но предполагам не те устройва освен ако не искаш да ми дойдеш на гости
                  [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Колега до къде стигна с проекта, разбрах че си взел "карантията" от вратите от rumenlibia Самоков, та да питам, дали имаш в повече пластмасата която стой над кората на вратата (между кората и стъклото) и уплътнението на стъклото за лява предна врата.

Име:nissan_patrol_kora.jpg
Прегледи:2
Размер:73.7 КБ
ID:5326654Натиснете снимката за да я уголемите

Име:secimg.JPG
Прегледи:2
Размер:19.0 КБ
ID:5326655

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X