Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно Терано 2

Здравейте колеги,бихте ли ми казали моторите на Тераното и Патрула 3000куб.дизел,произведени2002,2003г. еднакви ли са?От прочетеното разбрах,че това е проблемен двигател до 2004г.,а аз сьм решил да си купя терано около тези години и да знам да внимавам ли.Още един вьпрос,Тераното има ли бавни скорости?Предварително благодаря на всички отзовали се!!!

От: Относно Терано 2

Всички Теранота имат бавни и LSD заден диф. с изключение на първите модели Терано 2
    Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Благодаря ти колега,а моторите еднакви ли са?

Коментар

Еднакви са. На тераното е скопен с половин идея в кончетата, и с малко повече във въртящия момент, до колкото помня.

Ако 2003-та и нагоре - взимай. После може и да го чипосаш до 180.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Приблизително, каква цена ще излезе чипосването и ако не е тайна къде ще го направят грамотно. Може и на лично да не излезе реклама.
          TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
          www.kamino92.com

Коментар

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
            Приблизително, каква цена ще излезе чипосването и ако не е тайна къде ще го направят грамотно. Може и на лично да не излезе реклама.
            И мен ме интересува

Коментар

Драснете по едно ЛС на колегата rsv да ви каже къде е чипосал неговото. Направено е читаво.

Митко, твойто е ZEXEL, и е под въпрос дали има чип за него. Трябва да ги питаш.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Митко, твойто е ZEXEL, и е под въпрос дали има чип за него. Трябва да ги питаш.
                Общо взето няма за него.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Общо взето няма за него.
                  Тсъ. Има. Например тук: http://eng.smchiptuning.com/3704/nissan-terrano-2.7-tdi-zexel-125

В
                  ъпроса е някой в България дали го има.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X