Здравейте на всички ,имам проблем със стрелката на таблото -значи когато няма включен консуматор отчита температурата коректно ,но когато включа парното и фаровете тя се покачва много съответно при изключване всичко се нормализира. Също така от време на време наблюдавам ,че например вечер когато е отворена вратата и осветлението на купето работи и натисна спирачката лампите в купето светят осезаемо по-слабо(същото важи и при включването на мигачите-лампите примигват).Акумулатора е сменен преди 2 дни и го замерих при включени консумативи и работещ двг мултицета отчиташе 13.8 v.Благодаря предварително за Вашите отговори!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем със стрелката на температурата на таблото на терано2
Свий
X
-
От: проблем със стрелката на температурата на таблото на терано2
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеРазкачаш, почистваш и закачаш де що видиш куплунги по тази кола ( и + и -).....
Коментар
-
И аз залагам на масите.
Обърни внимание на всичките маси - тези в купето и тези в двигателния отсек. Ще се изненадаш колко много саНула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнениеИ аз залагам на масите.
Обърни внимание на всичките маси - тези в купето и тези в двигателния отсек. Ще се изненадаш колко много саTerrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Прави са всички колеги в конкретния случай за масите.За по-лесно си" пусни " една маса от двигателя към купето(ама добра)и ако се оправи проблема хич и не ровичкай повече.Успех!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Със сигорност ще излезе от някоя маса според мен но трябва да се премине през това колегите са прави " проверката майка на знанието" както е казал народаДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000
Коментар
-
Проблема е решен -оказа се ,че минусовия кабел на акумулатора е закрепен директно на двигателя ,а при по-внимателно вглеждане забелязах,че по пътя си за двг на кабела има прикрепена скоба за захващане към купето - тоест трябваше ми само правилния болт и цветомузиката отиде в историята. Благодаря на всички за помощта!
Коментар
-
Тоя проблем:
Първоначално публикуван от VKAMBEROV Преглед на мнениеИ аз имам проблем със стрелката на температурата но при включване на климатика когато работи на място. Тръгва на дясно и когато го изключа рязко се връща.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар