Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan X-Trail 2.2CDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan X-Trail 2.2CDI

Здравейте на всички! Жената е харесала дадения модел 2003г. Интересуват ме Вашите мнения + и -
    имайки предвид, че ще се ползва само по асфалт, но целогодишно т.е зимата не винаги почистват на село и е 300метра среден наклон за да се кача до вилата? Благодаря за всяко споделено мнение!

От: Nissan X-Trail 2.2CDI

Като начало това:
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...Nissan+X-Trail

и това.
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Щом ще се ползва само по асфалт кажи на съпругата ти да търси лек автомобил 4х4. Не ти трябва да поддържаш джип щом няма да ползваш неговите качества, а ще ти трябва само за 300 метра да се качиш до вилата.

Коментар

Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнение
        Щом ще се ползва само по асфалт кажи на съпругата ти да търси лек автомобил 4х4. Не ти трябва да поддържаш джип щом няма да ползваш неговите качества, а ще ти трябва само за 300 метра да се качиш до вилата.
        Това е напълно вярно , тя не ще и да чуе за комби иначе аз клоня към Subaru OUTBACK , но тя иска нещо по-високо!

Коментар

Има и седани 4х4, не само комбита. Просто не си струва, всичко е по-скъпо на джипа, като започнеш от гуми т.н. Но все пак както си решите.

Коментар

Това му е хубавото на тоя модел, че става за жена. В смисъл, че въртят първо предните колела и при нужда задните. И няма да се притесняваш, че зимата задницата, ще тръгва да те изпреварва.
            Това беше мнението на един колега(шофьор) регистриращ неговото в КАТ заедно с мен.
            Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X