Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Terrano?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за Terrano?

Преди седмица си купих Nissan Terrano 2 2,4. Регистрирах си го, обслужих си го, "газифицирах" си го и сега се чудя какви гуми да си взема , които да стават за кал, сняг и за всекидневно каране. Понеже съм нов в сферата на off-road-а моля за препоръки. За сега съм се ориентирал към по-евтинки гуми : GT RADIAL ADVENTURO, MEDVED Я - 569 и в краен случай регенерат MALATESTA KOBRA. Не държа да си купя нови гуми, така че който има оферта да казва.
    Land Rover Discovery 3.9 V8

От: Гуми за Terrano?

.Стават за сняг(неутъпкан) и кал.За всекидневна употреба(ма то зависи и каква) по добре алл терен.И понеже си нов,както си писал мисля че ще имаш проблеми с посочените гуми на асфалта.
    Последно редактирано от Руди; 04-10-11, 09:21.

Коментар

Последното, от което бих си помислил да икономисвам, са гумите!!!! После и спирачките!
      Понапъни се малко и вземи нови АТта. Аз препоръчвам БФГ.

Коментар

Първоначално публикуван от Руди Преглед на мнение
        .Стават за сняг(неутъпкан) и кал.За всекидневна употреба(ма то зависи и каква) по добре алл терен.И понеже си нов,както си писал мисля че ще имаш проблеми с посочените гуми на асфалта.
        Аз бих заложил на такива като твоите
        BFGoodrich Mud-Terrain
        Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Добре де от някоя тема във форума разбрах че AT-та на кал ги няма никакви, а аз искам да се разхождам из горите и балканите и в кал и в сняг. BFG ми е фаворит като марка, но няма как да си го позволя затова търся някакъв компромисен вариант.

Коментар

Стават,но не колкото М/Т(20/80)Всяко нещо иска компромис.Ако изминатите километри в гората са ти по малко от 20%,по добре си вземи А/Т(50/50)

Коментар

Аз карам вече 8месеца с Goodyear Wrangler duratrac и мога да кажа че са перфектния вариянт за кал,сняг и почти няма аквапланинг.Нивото на шум е повече от прилично,но за жалост има и негативи:доста са тежки и разхода е с 1-2литра(нафта) нагоре и цената си е "прилична".Но пълно щастие няма.http://diana-ltd.com/index.php/products/view/18

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
                Аз карам вече 8месеца с Goodyear Wrangler duratrac и мога да кажа че са перфектния вариянт за кал,сняг и почти няма аквапланинг.Нивото на шум е повече от прилично,но за жалост има и негативи:доста са тежки и разхода е с 1-2литра(нафта) нагоре и цената си е "прилична".Но пълно щастие няма.http://diana-ltd.com/index.php/products/view/18
                Каква е цената всъщност и не каза как стоят на асфалт и износват ли се от топлия асфалт? И за какъв джип с какъв мотор е вдигнат толкова разхода?

Коментар

За сега съм се спрял на Медвед Я-569.Имам познати които са карали с такива и са останали много доволни единствения проблем е че са малко по шумни. Ако някой има впечатления моля да сподели +/- на тези гуми.

Коментар

80% се карат на асвалт и не съм забелязал сериозно износване вече имам около 5000км.Иначе машината е Терано 2 2.7тди дълга база 2002г.Цената е около 300-350лв на гума,но се оказа че се правят за USA и трудно се намират
                    Последно редактирано от masagero; 09-10-11, 07:46. Причина: Забравих цената

Коментар

Никой ли не е карал с такива "таркалета" ?

Коментар

Здравейте.Пиша тук за да не правя нова тема.
                        На колко атмосфери се помпат гуми 245/70/16 качени на терано,че взех нови гуми и ги напомпах на 2.4 атм. и ми се струват меки.Благодаря предварително.
                        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tyre.jpg
Прегледи:1
Размер:52.7 КБ
ID:5732287

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X