Много искам да се похваля, че от днес съм собственик на дълъг Патрол GR-SE, 2,8TDI - първа рег. октомври 1999г. Бях дал капаро за Рендж Ровер-2.5TD/1996г., но след допитване из форума и анализиране на компетентните мнения си промених решението и се отказах от сделката. След което от друго място си купих Нисана, и не мисля че съм сбъркал, поне първите ми впечатления са такива. Джипа е пълен с всякакви "дрънкулки и камбанки", като кожен салон, компас, климатроник, ESP, DIFF. LOCK(кога ли се използва?), на предните главини пише "AUTO" и "LOCK" и има един болт дето се завърта, но незнам кога и при какви случаи, но съм сигурен че благодарение на Вашата отзивчивост и доронамереност ще науча всичко. Досега съм имал като джип само Лада Нива, а там нещата са доста по-прости.
Изобщо има много неща дето ме интересуват по експлоатацията и подръжката, но като начало искам да питам кой каквото знае за това какво трябва да направя първо като обслужване и профилактика.
Предварително благодаря за проявеното разбиране и търпение!
Изобщо има много неща дето ме интересуват по експлоатацията и подръжката, но като начало искам да питам кой каквото знае за това какво трябва да направя първо като обслужване и профилактика.
Предварително благодаря за проявеното разбиране и търпение!
Коментар