Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден мост на Патрул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преден мост на Патрул

Здравей те колеги преди два месеца забелязах че от предния мост ми тече масло от към главините и на двете колела.Веднага поръчах семеринги за полуоските и за ябалките.Като дойдеха части започнах със разглобяването и като ги разглобих вадях че са изпаднали семерингите на полуоските,набих новите семеринги зглобих всичко напълних деферинциала със масло и веднага естесвено се отива за тестване във гората.И сега гледам пак са протекли пак разглобих и гледам пак са изпаднали.При набиването си влизат плътно и не знам на каво се далжи това.И молбата ми ако някой е имал подобен проблем да каже как го е оправил

От: Преден мост на Патрул

Първоначално публикуван от iuli Преглед на мнение
    ... И сега гледам пак са протекли пак разглобих и гледам пак са изпаднали. ...
    Какви семеринги си сложил? Да не са едни от 7-10 лв? Ако си сложил от тях - хвърли ги и си вземи оригинални. Ако не ме лъже паметта, бяха по 30-на лв в Технолинк.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Я по-добре провери дали не е запушен отдушника на дифа. На мен на това ми прилича. Като загреят маслото и въздуха в дифа налягането изхвърля семеринга...
      Don't hunt IF you can't kill
      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнение
        Я по-добре провери дали не е запушен отдушника на дифа. На мен на това ми прилича. Като загреят маслото и въздуха в дифа налягането изхвърля семеринга...
        Май ще имаме участник познал верния отговор...

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
          Май ще имаме участник познал верния отговор...
          ...което никак не отменя приказката за оригиналните семеринги.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Семерингите ги купих по 7.50лв. а тези за ябалката 70лв. Сега ще му слагам оригинални както казва колегата , ама ще проверя и одушника.Благодаря за одзивите

Коментар

А защо не провериш дали не е удрян или изкривен/усукан кожуха на моста ?
              Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                А защо не провериш дали не е удрян или изкривен/усукан кожуха на моста ?
                Тече масло само от кривия ръкав,по вероятно дългия,късия е почти невъзможно да се изкриви.Наи вероятно като изхварля и двата семеринга да е запушен отдушника на моста.
                "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                Кольо.

Коментар

Ако шенкелните лагери имат луфт,няма да мине само с подмяна на семеринги.
                  Обикновено, причина за теча са точно те.
                  Препоръчителна е подмяната им заедно с това, което вече си сменил.
                  Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

Вдигнах на Крик и вярно има луфт във шенкилните лагери и той е доста.

Коментар

Колеги ходих до нашия магазин ама там ми искат размери на тия лагерчета някоѝ не ги ли знае , че иначе трябва да разглобвам да ги вида и пак да зглобявам ,че ми трябва джипа постояно а то ще има доставка 1-2 дена.

Коментар

Ето ти тук http://www.noc.ua/en/online-catalog-...04+AJR&key=937 какъв трябва да е лагера. Ако не мога да изкарат за този модел лагерите не са за теб в този магазин.

Коментар

Ако не ти се чака и си на зор стават от главини на Москвич.

Коментар

Ако са здрави лагерите защо трябва да се сменят? Допустимия луфт е 0,8мм, което е в повече се "обира". И какво общо има теча от семеринг-а на ръкава с тия лагери?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X