Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN TERANO I - няколко думи за него.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN TERANO I - няколко думи за него.

Възнамерявам да си купя Нисан Терано 1 двуврат, 2.4л с газово обслужен . Ще ми дадете ли инфо малко за него струва ли си да купувам такава машина и как е подръжката като пари . Двуумя се между Сузуки Самурай или Дайхацу Фероца. Това което ме възпира на Нисана е, че данъците и гражданските ще са големи и разхода на гориво също. Но пък мои приятели ме съветват да го взема защото в сравнение с Сузукито и Дайхацуто е много по добър а разликата в данъка и гражданската била не повече от 100лв на година което е нищо .
    Та ако може малко инфо да ми дадете за Нисан Терано 1 2.4 бензин , ще ви бъда благодарен.

От: NISSAN TERANO I - няколко думи за него.

ДА!?

Коментар

А за дизелов Нисан защо не се огледаш. 99 коня данък - 40 лева и 70 стотинки.
      Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
      0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Нисана, определено е по-удобен от Ферозата и още повече от Самурая. Аз също бих предпочел дизел, но това е въпрос на лични предпочитания.
        Успех!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Бензин на газ е по-евтино от дизел
          Аз лично не бих си взел джип бензин ама тва е друго.

Всъщност за състезания бих
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да се сравнява терано 1 (което е дълга база и 2 тона), със фероза (1.3 тона, къса) или самурай (лагерна количка за хулиганщини), е просто безсмислено занимание. Тотално различни концепции и тотално различни характеристики. Там където едното се справя с лекота, за другото може да е непосилно, и обратното.

Ще ти кажа само че между късо терано и фероза няма нищо общо. Имам ги и двете от достатъчно време за да го твърдя съвсем отговорно. А между дълго терано и фероза още по-няма нищо общо.

Тръгни от там, най-вече за какво предимно ще го ползваш. Щото дългата база без сериозни интервенции не е особено горска концепция, например. При самурая пък нещата са диаметрално противополовни - с такова по асфалт не можеш да ме накараш да пътувам повече от 20 километра, освен срещу сериозен "подкуп".

...и, мое мнение, при терано 1 - 3 литровия бензин е правилния двигател. Другите 2 (2.4 и 2.7 дизел) са слабовати във вида, в който идват фабрично, еле пък за дълга база (най-малкото тежи, пущината, освен че има и аеродинамика на гнил пън).

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Всъщност за състезания бих
            Ама не и точно тоя бензин. Предположенийце.

ПП: И не на последно място, ние тук квото и да ти говорим, в крайна сметка трябва да опиташ и трите и сам да намериш возилото, за което да си сигурен че е твоето.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
              А за дизелов Нисан защо не се огледаш. 99 коня данък - 40 лева и 70 стотинки.
              На бензиновото 2.4 данъка е 105лв.Ако се кара на газ, разликата в данъка се избива за 500-600км.....

Коментар

Това с размера на данъка не зависеше ли от това в коя община е регистрирана колата. Защото съм чувал, че във Варна са едни от най високите данъци.
                Иначе като цяло подръжката сравнително скъпа ли е ?
                Понеже досега никога не съм се интересувал , а и не съм имал джип.

Коментар

Аз имам Терано 2 2.4 на газ. За данъка все още не съм проверил колко пари е. Просто не ми е останало време или забравям. Утре ако се сетя, ще минада да попитам и ще споделя.Мотора както казва Спарки си е малко недостатъчен според мен, но като цяло бива.
                  Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Аз карам от 4-5 месеца Терано 2 . В началото бях настроен малко скептично към джиповете. Но ми трябваше място и здрава кола за нашите пътища. За поддръжка не е скъпо ,зависи с какво го сравняваш. Аз имам Пикасо и там частите са си обаче за мен лично това е желязна машина и вече почти не слизам от нея,(Пикасото го продадох)носи на тормоз и експерименти. Колегата СПАРКИ е човека ,който ще те насочи най-добре.
                    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
                    0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Първоначално публикуван от МОРСКИЯ Преглед на мнение
                      Това с размера на данъка не зависеше ли от това в коя община е регистрирана колата. Защото съм чувал, че във Варна са едни от най високите данъци.
                      Иначе като цяло подръжката сравнително скъпа ли е ?
                      Понеже досега никога не съм се интересувал , а и не съм имал джип.
                      Ако си от Варна,тел.ми е 0878190180 обади се да се видим.Аз съм с Терано бензин 3.0.Ще ти дам да направиш,едно две-три кръгчета.После ако намериш и фероза и т.н ще ти е по лесно при избора.Мога да ти дам цени за части и т.н

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X