Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Булбар от Патрол на Терано , ще си играя ли много ?
Свий
X
-
От: Булбар от Патрол на Терано , ще си играя ли много ?
Как да не става, бре?!? Виждаш че хората са нАправили стойка за либетката и даже за водача на въжето. Значи СТАВА!
Светославе: слагай, таман ще ни покажеш как стои..... Присаждането не вярвам да е много сложно. Най-много ще презавариш две планки. Ама ще имаш готино джилязце отпреде.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Ако са ефтини, вземи две. Предната за да стане шокар и да ги страхуваш. Другата отзад, за кеф.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
И на мен идеята ми е за повече респектираща предница ,отзад такъв теглич има ,че ако се бутне някой отива за ремонт на половината колаТерано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
0885544754 Светослав Стоянов
Коментар
-
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеИ на мен идеята ми е за повече респектираща предница ,отзад такъв теглич има ,че ако се бутне някой отива за ремонт на половината кола
Мани тея глупости, само ще си даваш парите. Аз моя такъв го подарих - срам ме беше пари да му искам.Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеКолеги имам възможност да взема ето такъв като на снимката , предполагам може да се сложи на Тераното. Някой слагал ли е такова от Патрол на Терано да видя поне като визия как е.[ATTACH=CONFIG]355111[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнениеПреправянето ще е грозна картинка. Личат много заварките после и са отвратителни.
Успех все пак ако опиташ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар