Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Булбар от Патрол на Терано , ще си играя ли много ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Булбар от Патрол на Терано , ще си играя ли много ?

Колеги имам възможност да взема ето такъв като на снимката , предполагам може да се сложи на Тераното. Някой слагал ли е такова от Патрол на Терано да видя поне като визия как е.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nissan_patrol4b.jpg
Прегледи:1
Размер:97.8 КБ
ID:5939231
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Булбар от Патрол на Терано , ще си играя ли много ?

Извинявай, ама за какво ти е това "украшение"?!? Със сигурност не става за "силови" изпълнения в гората, а на пътя по-скоро може да ти направи повече беля, отколкото да те предпази от нещо ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Как да не става, бре?!? Виждаш че хората са нАправили стойка за либетката и даже за водача на въжето. Значи СТАВА!

Светославе: слагай, таман ще ни покажеш как стои..... Присаждането не вярвам да е много сложно. Най-много ще презавариш две планки. Ама ще имаш готино джилязце отпреде.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ако са ефтини, вземи две. Предната за да стане шокар и да ги страхуваш. Другата отзад, за кеф.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

И на мен идеята ми е за повече респектираща предница ,отзад такъв теглич има ,че ако се бутне някой отива за ремонт на половината кола

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
            И на мен идеята ми е за повече респектираща предница ,отзад такъв теглич има ,че ако се бутне някой отива за ремонт на половината кола
            Отпред това е само за майтап и за оптическа измама на неразбиращи. Нищо не става - материала е много тънкостенен и е галванизиран за огледален ефект. Пука се при най малкото напрежение. Стойката е за номера.
            Мани тея глупости, само ще си даваш парите. Аз моя такъв го подарих - срам ме беше пари да му искам.
            Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
              Колеги имам възможност да взема ето такъв като на снимката , предполагам може да се сложи на Тераното. Някой слагал ли е такова от Патрол на Терано да видя поне като визия как е.[ATTACH=CONFIG]355111[/ATTACH]
              Най добре е да се наложи към ТЕРАНОТО и да си решиш става ли или не.Преправянето си е полувин ден, че и малко отгоре.Гледай височината и широчината естествено.Според мен ще си е просто ...малко голям може би.?

Коментар

Преправянето ще е грозна картинка. Личат много заварките после и са отвратителни.
                Успех все пак ако опиташ.
                Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

За пробата ,ще пробвам.Чакам само да се върне мой приятел от почивка и да го смъкне от джипа си. Ще сложа снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
                    Преправянето ще е грозна картинка. Личат много заварките после и са отвратителни.
                    Успех все пак ако опиташ.
                    Заварките на аргонов апарат стават доста добри.Нека на колегата първо да си му хареса визията.Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X