Обява

Свий
Няма добавени обяви.

изпран ключ на терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• изпран ключ на терано 2

Милата ми съпруга, ми изпрала ключът на тераното, в пералнята.
    След кратък скандал, последва разглобяване , сушене, но за мое учудване нямаше какво да се суши.Ама аз си посуших така , за спорта.Хареса ми как са го направили ключа братята японци , гумата на бутоните от вън, преминава в гумена гарнитура вътре.Последва събиране и проба-всичко му работи - и дистанционното и имобилаизера.Кеф!
    Може за напред да си влизам в морето с него!

От: изпран ключ на терано 2

Познат има Лагуна , такава дето се пали с карта ако се сещаш. Та на него му изпраха картата , остави я само да изсъхне и си работи ,даже каза ,че се е поочистила от разни петна по нея.
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

То на имобилайзерния чип на всички от тоя тип няма какво да му се повреди от водата. То е или ампулка, или парче пластмаса без изводи. Можеш да си го държиш и в чашка с вода, ако искаш.

Виж за дистанционното е друга губерния. Там обикновено при редовно мокрене водата прави бели, понякога поправими, понякога не.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И моита жена е чистница-миналата година изпра единия рно за жалост не проработи повече дистанционното

Коментар

Дааа иии мойта изгора направи така.

На дистанционното на алармата не му работеше едно копче, а след това проработи.
          Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X