Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор за климатик на терано 2 2.7 тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиатор за климатик на терано 2 2.7 тди

Клеги днес както си карах ми се спука предния радятора на климатика долу в ляво кадето е захваната трабата която отива в дехидратора,поне на пръв поглед там съскаше и омасли там?Та вапроса ми е може ли да се завари залепи или трябва да си търся друг?Тераното е английско,ако има някой здрав радятор да свирка.

От: Радиатор за климатик на терано 2 2.7 тди

може. има майстори които оправят такива радиатори. на мен лично ми беше изкривен от удар и спукан. радиатора беше на БМВ - и го охправиха

Коментар

Колега кажи някакви кординати на тези майстори ?Ако някой знае майстор в Пловдив или Карлово моля да пише.

Коментар

Значи аз съм от Бургас и те са тука. Виж - закарах колата защота духаше климатроника на топло /а те поправят климатроници/. Обадиха ми се и ми казаха че радиатора бил пукнат и крив от удар. Значи съм купил ударено и оправено БМВ. Казаха ми че имал един маистор от Ветрен които ги оправял стига да не е бил много ръждясал. Моя отговор беше закараите го да го види и ако може да го оправи.
        И всичко си доиде на мястото.
        Този който го е оправял дори и не съм го виждал.
        Но ето ти GSM на този при които съм карал колата може да ти обясни по подробно 0898295857. казва се Горан.
        Успех

Коментар

Колега смених го днес с нов но благодаря за номера.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X