Обява

Свий
Няма добавени обяви.

задни амортисьори на терано 2, бензин/газ 2.4, къса база, 1997 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: задни амортисьори на терано 2, бензин/газ 2.4, къса база, 1997 г.

Първоначално публикуван от galenik Преглед на мнение
    На моето Терано като сменях амортисьорите Любашки ме посъветва да сложа маслени задни от Нисан Патрол и останах многодоволен от тях.
    Принципно този вариант аз лично го препоръчвам, само на тези които лифтват/повдигат/ джипа.Амовете от Патрол са малко по-дебели/това може да означава и малко по-усилени-все пак Патрола тежи повечко, ама може и да не е така/, но основното е, че са с около 3см. по-дълги при разпънато състояните.Това чудесно компенсира едно подвигане на джипа с около 5см..в обратния случай...просто оригиналните амове не работят както трябва, и в едната посока се променя дължината на хода им!
    За тези, които не повдигат джиповете си може спокойно да си слагат и оригиналните по каталог амове за Терано!
    П.П.Интересното е, че когато тръгнах да сменям задните амове, имах налични стари такива газови на Монро, но се оказа, че единия е дал фира...така екстрено се наложи да търся в събота на обяд амове по магазините, но...единствените които намерих бяха на Токико-маслени!
    Та малко притиснат от ситуацията ги взех и вече 3-та година ги търкалям безпроблемно.Спокойно мога да кажа, че май не сбърках с това да сложа маслени...още повече, че при мен и пружините са по-усилени и в комбинация с газови амове, май щяха да ми падат пломбите доста често...
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Виждам ,че темата е доста старично ,но все пак задни маслени амортисьори от кои модел патрол (у60,у61 ,къс ,дълъг?) Стават за терано 2 къса база
      Nissan Terrano 2.7tdi

Коментар

ОТ никое. Трябва втълки и скъсяване на тампоните.

Слагал съм от Patrol Y61, KYB Excel-G (Средния клас). За къса база са малко твърдички, за дълга вероятно ще са екстра. Като ги сложиш до терановите, последните изглеждат хипер смешно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X