Имам нисан патрол 2.8 тди и искам да му увелича мощността , можете ли да ми помогнете ??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво може да се направи за да се увеличи мощността на Нисан Патрол 2.8 тди ?
Свий
X
-
От: Какво може да се направи за да се увеличи мощността на Нисан Патрол 2.8 тди ?
Друго турбо, кулер, реглаж на помпата и си тиИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
От: Какво може да се направи за да се увеличи мощността на Нисан Патрол 2.8 тди ?
Е що да става монтьор бе баткоооууу, винаги може да даде една торба пари на мен
)))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
О, йееее! Ами говори му тогава за един друг двигател, скоро се коментираше.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕ що да става монтьор бе баткоооууу, винаги може да даде една торба пари на мен
)))
Коментар
-
Коя година ти е патрула?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Патрола ми е 91 г
Имам два единия 89 г , другия 91 гПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-07-11, 15:43.
Коментар
-
Зависи какво "увеличение на мощноста" се търси. 15-20 коня спокойно се вадят без да се сменя нищо. Само с настройки на помпата и турбината.
За повече се искат много работи.
И при двата варианта обаче, трябва двигателя, мазането, охлаждането, храненето и пълненето да са на 6.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=wY7z6qchq1Y може и не е сложно ето ти го 2.8тди 187 кс НА КОЛЕЛАТА и държи на 2 бара буст а за буст 1.5 бара гарантирам,че държи цял сезон в горатаHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Колега...не е точно така....Това което си дал за пример е Y61.Той е с фабричен интерколер и заводски беше мисля 129к.с.Другото което е че ГНП-то му е електронно и спокойно може да се чипоса,а и с по-голямото турбо GT-28 нещата наистина си идват на мястото.Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=wY7z6qchq1Y може и не е сложно ето ти го 2.8тди 187 кс НА КОЛЕЛАТА и държи на 2 бара буст а за буст 1.5 бара гарантирам,че държи цял сезон в гората
Само че....да ти дам моя RD28t Y60 с 116к.с.,без интерколер и със стандартното турбо Garet GT-25 и да постигнеш въпросните 187к.с.....Не знам колко "не е сложно" както ти се изразяваш,но....на мен ми се струва по-скоро невъзможно.Дори и с влагане на доста средства Y60с механичното ГНП не може и да се доближи до въпросните коне....
Или аз нещо не разбирам......????NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Колегите са го написали лекарството за по-голямата мощност - По-голямо турбо, повече нафта и по-студен въздух. С оглед на изменения температурен режим на двигателя след подобна интервенция, не е лошо да се помисли и за допълнително охлаждане на маслото - допълнителна мощност няма да даде, но ще запази двигателя по-дълго време.
Поздрави
Коментар
-
При механичното ГНП възможната относително безопасна разлика в мощността е до 20% или конкретно за разглеждания двигател - около 20-24 к.с. на горе. Проблема е, че щатното турбо е много слабо за подобна интервенция и не може да се надуе качествено и да изкара достатъчно дълго, че да се оправдае упражнението (ако не ме лъже паметта работеше на 0,7-0,8 бара).Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеКолега...не е точно така....Това което си дал за пример е Y61.Той е с фабричен интерколер и заводски беше мисля 129к.с.Другото което е че ГНП-то му е електронно и спокойно може да се чипоса,а и с по-голямото турбо GT-28 нещата наистина си идват на мястото.
Само че....да ти дам моя RD28t Y60 с 116к.с.,без интерколер и със стандартното турбо Garet GT-25 и да постигнеш въпросните 187к.с.....Не знам колко "не е сложно" както ти се изразяваш,но....на мен ми се струва по-скоро невъзможно.Дори и с влагане на доста средства Y60с механичното ГНП не може и да се доближи до въпросните коне....
Или аз нещо не разбирам......????
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар