Имам нисан патрол 2.8 тди и искам да му увелича мощността , можете ли да ми помогнете ??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво може да се направи за да се увеличи мощността на Нисан Патрол 2.8 тди ?
Свий
X
-
От: Какво може да се направи за да се увеличи мощността на Нисан Патрол 2.8 тди ?
Друго турбо, кулер, реглаж на помпата и си тиИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
От: Какво може да се направи за да се увеличи мощността на Нисан Патрол 2.8 тди ?
Е що да става монтьор бе баткоооууу, винаги може да даде една торба пари на мен)))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕ що да става монтьор бе баткоооууу, винаги може да даде една торба пари на мен)))
Коментар
-
Коя година ти е патрула?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Патрола ми е 91 г
Имам два единия 89 г , другия 91 гПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-07-11, 14:43.
Коментар
-
Зависи какво "увеличение на мощноста" се търси. 15-20 коня спокойно се вадят без да се сменя нищо. Само с настройки на помпата и турбината.
За повече се искат много работи.
И при двата варианта обаче, трябва двигателя, мазането, охлаждането, храненето и пълненето да са на 6.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=wY7z6qchq1Y може и не е сложно ето ти го 2.8тди 187 кс НА КОЛЕЛАТА и държи на 2 бара буст а за буст 1.5 бара гарантирам,че държи цял сезон в горатаHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=wY7z6qchq1Y може и не е сложно ето ти го 2.8тди 187 кс НА КОЛЕЛАТА и държи на 2 бара буст а за буст 1.5 бара гарантирам,че държи цял сезон в гората
Само че....да ти дам моя RD28t Y60 с 116к.с.,без интерколер и със стандартното турбо Garet GT-25 и да постигнеш въпросните 187к.с.....Не знам колко "не е сложно" както ти се изразяваш,но....на мен ми се струва по-скоро невъзможно.Дори и с влагане на доста средства Y60с механичното ГНП не може и да се доближи до въпросните коне....
Или аз нещо не разбирам......????NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Колегите са го написали лекарството за по-голямата мощност - По-голямо турбо, повече нафта и по-студен въздух. С оглед на изменения температурен режим на двигателя след подобна интервенция, не е лошо да се помисли и за допълнително охлаждане на маслото - допълнителна мощност няма да даде, но ще запази двигателя по-дълго време.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеКолега...не е точно така....Това което си дал за пример е Y61.Той е с фабричен интерколер и заводски беше мисля 129к.с.Другото което е че ГНП-то му е електронно и спокойно може да се чипоса,а и с по-голямото турбо GT-28 нещата наистина си идват на мястото.
Само че....да ти дам моя RD28t Y60 с 116к.с.,без интерколер и със стандартното турбо Garet GT-25 и да постигнеш въпросните 187к.с.....Не знам колко "не е сложно" както ти се изразяваш,но....на мен ми се струва по-скоро невъзможно.Дори и с влагане на доста средства Y60с механичното ГНП не може и да се доближи до въпросните коне....
Или аз нещо не разбирам......????
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар