Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ск кутия на ГР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ск кутия на ГР

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

А сравняват с ужаз щото тука по неясни причини се смята, че тва ужазката, видите ли, е върха на сандоледа и ако тя не мине нищо друго няма да мине. Ма да не навлизаме в спора че )))
    ... "Ма ти ни знайш колку многу върви мойта Уазка и откъде минава" ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Само като чуя " ужаска " и ми става лошо
      Samurai Gemax

Коментар

Здравейте! В руското ръководство за ремонт, експлоатация, устройство и т. н. на страница 169 (неможах да извадя само нея и да я сложа тук,но ръководството го има в залепените страници в началото на форум Нисан) не се вижда синхронизатор. В моята кутия също нямаше. Има си всичко без, което неможе да се включи и неможе да е задна предавка, но синхронизатор няма, а каквото е на скицата това беше и в кутията. Дайте някаква връзка с това ръководство в което има такъв.

Коментар

Първоначално публикуван от bat Goiko Преглед на мнение
          Здравейте! В руското ръководство за ремонт, експлоатация, устройство и т. н. на страница 169 (неможах да извадя само нея и да я сложа тук,но ръководството го има в залепените страници в началото на форум Нисан) не се вижда синхронизатор. В моята кутия също нямаше. Има си всичко без, което неможе да се включи и неможе да е задна предавка, но синхронизатор няма, а каквото е на скицата това беше и в кутията. Дайте някаква връзка с това ръководство в което има такъв.
          Прочети и разгледай внимателно стр.174 в същото ръководство.
          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
          Grand 3.1TD
          0898 620 306 Стоян

Коментар

Здравейте! Може би не говорим за едно и също ръководство, но в скоростната кутия, която аз ремонтирах нямаше синхронизатор на задна предавка. При положение, че на схемата няма синхронизатор, няма как по-нататък да пише, че има, а и не пише да има различни видове ръчни скоростни кутии(за автоматични не съм разглеждал ръководството).На 172 стр. пише за някакъв синхронизатор при разглобяването на зъбното колело на задна предавка, но мисля, че става въпрос за синхронизатора на пета предавка, защото до колкото си спомням имаше последователност някаква, за да се демонтират зъбните колела на пета и задна предавки.

Коментар

Ми щото явно четеш някое орязано ръководство.

Ръчните кутии със сигурност са повече от една - на рд28т и на тд42 са различни, например.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X