Обява

Свий
Няма добавени обяви.

датчик за АВС на предно ляво колело за Нисан терано 2 2,4 бензин 1997 г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• датчик за АВС на предно ляво колело за Нисан терано 2 2,4 бензин 1997 г

колеги след извършване на диагностика на АВС в сервиза на Нисан София установих че отново датчика на АВС на предно ляво колело за Нисан Терано 2 2,4 бензин 1997 г отново не работи и лъже системата. Питането ми е мога ли да разчитам да намеря втора употреба или неоргинален, защото в сервиза на Нисан София ми съобщиха цена след 500 лв. Преди време имаше прекъснат кабел на същия датчик и след моя намеса повредата беше отстранена но сега отново се появи и тоя път май не е кабела.

От: датчик за АВС на предно ляво колело за Нисан терано 2 2,4 бензин 1997 г

То няма какво друго да е, освен кабела. Датчика е проста бобина около магнитна сърцевина. Двата края на бобината са вързани към двете жици.

По моргите има. На всички датчиците са еднакви, до колкото знам. Единствено на трилитровия дизел са различни. Неоригинални няма от какво.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

sparkybg благодаря за бързия отговор и аз стигнах до този извод че датчика е бобина с два кабела и се чудя от къде ще дава тая грешка. Почвам да търся по моргите. Можеш ли да ми подскажеш за цена за да не ми съдерът кожухчето и място за да не въртя напразно.

Коментар

Ми де да знам. Между 60 и 100лв мисля е прилично.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X