на бавните в гората нормално ли е да харчи 30 на 100?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

разход на гориво на Нисан патрол Y60

Свий

X
- 

От: разход на гориво на Нисан патрол Y60

Не!

А ся кажи къде се кара, кви гуми, а у, пък ще видим дали е нормално.
 Аз на гейката съм правил и 60/100, ма то е друго.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от ivan kom Преглед на мнениена бавните в гората нормално ли е да харчи 30 на 100?
 Е как пък упя да го засечеш точно??По лесно се засича на час  

Моя веднъж изяде на 20.....но той си е лаком!Зависи от много неща гуми,колко ти тежи крака .втора бавна наскоро чух че на бавните им викат "балкански"скорости наскоро чух че на бавните им викат "балкански"скорости 

Като влизам из горите винаги гледам резервоара да е пълен и хич не ми пука колко гори!
 Не му мисли на офроуд каране трудно се засича!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар
- 

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениенаскоро чух че на бавните им викат "балкански"скорости 
 Ти изора и изкопа сите балкани, а чак сега разбра че на бавните им викат "балкански" 
 Това си е стар TIR-аджийски лаф.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
 Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
 Opel Campo 3,1 TD '99
 Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
 Коментар
- 

Е аз си оставам вечния аматьор........учим се учим!Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнениеТи изора и изкопа сите балкани, а чак сега разбра че на бавните им викат "балкански" 
 Това си е стар TIR-аджийски лаф.driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар
- 

По принцип - не. Но това "на бавни в гората" е много разтегливо понятие. Може да е под 20, може да е и над 30. Зависи от доста неща.Първоначално публикуван от ivan kom Преглед на мнениена бавните в гората нормално ли е да харчи 30 на 100?Ние не сме неутрални!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар