Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kakво трябва да е налягането в гумите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kakво трябва да е налягането в гумите?

Здравейте колеги , аз съм с гуми 235/75/15 интересува ме какво трябва да е налягането в тях. На колонката има препоръчително но е за 215/15 . Някой казва да е 1.9- 2 , чух дори за 2.5 ама ми се струва доста. Сега съм на 2.2 но ми изглеждат меки.
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Kakво трябва да е налягането в гумите?

Същия размер 235/75/15 моите са на 2.0 и не изглеждат меки.И на колонката си пише толкова
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Мисля, че на 2.2 е напълно нормално за шосе.
      Последно редактирано от karo_1; 11-06-11, 22:02. Причина: допълнение
      NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

На 2.0 карам само ако е натоварена. Обикновено 1.8. Това за 31х10.5х15. Дори до 1.6 ги карам понякога. По-комфортно е.

235/75/15 пак ги карах така, изключая 1.6.

Ако гледате това, дето пише на колонката, обикновено за нашите пътища е малко хард, демек - друса повечко.

Съвсем субективно - трябва да гледате колко са "смачкани" в долния си край. Не трябва да седят твърди като аспиринчета, не трябва да са и прекалено сплескани.

Субективното ми мнение за 235/75/15 - 1.8-2.0 и четирите. Иначе започва да друса.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За това и аз съм се чудел, на вратата пише: Предни - 1.9 , Задни - 2.5 , /това е дълга база Маверик/ та не трябва ли предните да са по меки от задните, както си пише или четирите трябва да са равни?
          Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
          X-trail 2.2 Di 2003
          Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

А каква е максималната височина и широчина на гума , която може да се вкара на Терано 2 без да се повдига допълнително и без да се режат калници ? Познат ми предлага гуми от УАЗ , руски пишеше Я-192. Но ми се сториха по тесни от сегашните.
            Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
            0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
              А каква е максималната височина и широчина на гума , която може да се вкара на Терано 2 без да се повдига допълнително и без да се режат калници ? Познат ми предлага гуми от УАЗ , руски пишеше Я-192. Но ми се сториха по тесни от сегашните.
              За гората стават. На пътя са дърво.

Коментар

Зависи от гората. За Нисан са тесни.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
                  Горе, дясно, бутон "търсене". Коментирано е хиляди пъти.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X