Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боядисване брони на Тераното ....... структурен спрей.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Боядисване брони на Тераното ....... структурен спрей.

Предполагам не съм първия ,който ще пита.Тераното ми е черно а броните и пластмасите са посивели.Мисля да ги направя черни и четох някъде за структурен спрей за брони.Ползвал ли е някой , каква е разликата от обикновенните спрейове и има ли друга алтернатива да се освежат?
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Боядисване брони на Тераното ....... структурен спрей.

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
    Предполагам не съм първия ,който ще пита.Тераното ми е черно а броните и пластмасите са посивели.Мисля да ги направя черни и четох някъде за структурен спрей за брони.Ползвал ли е някой , каква е разликата от обикновенните спрейове и има ли друга алтернатива да се освежат?
    Взимаш си черен спрей за брони, казва се Bumper и действаш, аз моите ги правих и станаха супер.
    Ето и линк към темата: http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=99370&page=8
    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Те станали като нови бе. Да се постопли малко и ги подкарвам , за двете брони колко спрей вкара?
      Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
      0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
        Те станали като нови бе. Да се постопли малко и ги подкарвам , за двете брони колко спрей вкара?
        Стабилно пръскане за 2-те брони, калниците, калобраните, пластмасата около стоповете и капака на резервната гума - почти 3 флакона (бройката струва 10лв, демек за 30лв тотална промяна).
        Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X